Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Snoop Dogg könyvet írt

Snoop Dogg - Snoop Dogg könyvet írt

A nyugati part szövegmondója tavalyi összegzése után nem bírt nyugton maradni: nemcsak egy vadiúj albumot pakolt össze, de egy könyvvel is előrukkolt.

Az eredetileg is hangzatos névvel rendelkező Cordozar Calvin Broadus gyerekkorában kapta becenevét a képregény-eb, Snoopy után, melyből előbb a Snoop Doggy Dogg, majd a Snoop Dogg művésznév alakult ki. A drogproblémáktól sem mentes rapperről már készült önéletrajz-könyv, így most David E. Talbert forgatókönyvíró-rendezővel összeállva egy regénysorozatot kíván megjelentetni. Snoop Dogg eddig leginkább rímekben gondolkodott, s a történetmeséléseiben is leginkább a csajozós gengsztervilág elevenedett meg, úgyhogy nem árt a segítség. Az első kötet Love Don’t Live Here No More címmel múlt hónapban jelent meg a tengeren túl, melynek középpontjában – nem meglepő módon – egy Ulysses Jeffrey nevű nyugati parti fiú áll. A srácra, ha minden jól megy rapper-karrier vár a 240. oldal végére, vagy ha addig nem, akkor a következő kötetek valamelyikében biztosan.
A 35 éves, nyelvtörőkön meggazdagodott figura a színpadnak sem kíván hátat fordítani, így legújabb, Blue Carpet Treatment felirattal készített nagylemezéhez nemcsak az Eminemmel dolgozó Dr. Drét sikerült megnyernie, de hívására többek között R. Kelly és Jamie Foxx is igent mondott.

Balajti Péter

2006. 11. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 11. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Snoop Dogg könyvet írt cikk képei
Snoop Dogg - Snoop Dogg könyvet írt