Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A McFly aggodalmat keltő angliai népszerűsége

McFly - A McFly aggodalmat keltő angliai népszerűsége

A Vissza a jövőbe című trilógia kulcsfigurája, a Michael J. Fox által alakított Marty McFly után elnevezett angol kvartett, a McFly továbbra is képtelen kitörni hazájából. A srácoknak ráadásul mostanában – a látszat ellenére – odahaza sincs túl sok okuk az ünneplésre.

Népes rajongótáborukhoz az utóbbi időben talán senki sem csatlakozott, miközben többen kiváltak. A stabil rajongói bázisnak köszönhetően ugyan még mindig rendkívül népszerűek, két hete a hatodik listavezető felvételüket könyvelhették el a Star Girl című dallal, ám az elmúlt héten már csak a kilencedik helyen szerepeltek vele, s ezúttal a 19. pozícióban tanyáznak. A mélyrepülés annak tudható be, hogy a rajongók megrohamozták a boltokat, többségük már a megjelenés hetében beszerezte a maxit. Meglepetésre harmadik stúdióalbumuk csak a brit eladási lista hatodik helyére iratkozott fel: a Jamiroquai, az Angelis, a Girls Aloud, Damien Rice és Katherine Jenkins korongjai előzik meg. A várttól gyengébb debütálás is a rajongótábor megcsappanását mutatja. A McFly hiába napjaink legnépszerűbb fiúcsapata Nagy-Britanniában, a szigetország jelenleg nem a fiúcsapatok korát éli. (Új Szó)

McFly - A McFly aggodalmat keltő angliai népszerűsége

A McFly dalai a Brit kislemezlistán
Cím Évszám Csúcspozíció
1. 5 Colours In Her Hair 2004 1.
2. Obviously 2004 1.
3. That Girl 2004 3.
4. Room On The 3rd Floor 2004 5.
5. All About You / You’ve Got A Friend 2005 1.
6. I’ll Be OK 2005 1.
7. I Wanna Hold You 2005 3.
8. Ultraviolet / The Ballad Of Paul K 2005 9.
9. Don’t Stop Me Now / Please, Please 2006 1.
10. Star Girl 2006 1.
11. Sorry’s Not Good Enough / Friday Night decemberben jelenik meg

A McFly nagylemezei
1. Room On The 3rd Floor – 2004. július 5-én jelent meg, Nagy-Britanniában kétszeres platinalemez.
2. Wonderland – 2005. augusztus 29-én jelent meg, Nagy-Britanniában platinalemez.
3. Motion In The Ocean – 2006. november 6-án jelent meg.

Puha József

2006. 11. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2006. 11. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Panka 2006. 12. 03. 17:13
véleményem a cikkről?? hát, akkor kezdem: mi az hogy senki nem csatlakozik a rajongó táborhoz, inkább kiválnak?? ezt nem tom, honnan szedte bárki is, valszeg fogalma nincs róla, h mi az a McFly...napról napra egyre több fan érkezik, és a Star Girl 2 hétig volt No.1, utána majdnem egyből megjelent a MITO, és azt kezdték el venni a rajongók...lehet, h nem egyből az első héten, vagy a másodikon lesz No.1 az album, de biztos vok benne, h az lesz... és h nem tudnak kitörni?? röhögnöm kell...akkor nem tom, h miért ismerik/szeretik őket Brazíliában, Malayziában, Japánban és még sorolhatnám, h hány országban még Anglián és Európán kívül, esteleg ha a management-jük errefele is küldene CD-ket, lehet, h több fogyna, de mivel nem küld, mi nem tudjuk megvenni, csak megrendelni, de ez nem azt jelenti, h a rajongóik elhagyják őket!!!
Panka 2006. 12. 03. 17:17
gondolom, a cikk írója marhára nyomon követi a fiúk életét, ha ieneket ír, h nincs okuk örömre, ünneplésre mostanság...akkor elgondolkodok, h miért is voltak teltházas turnékoncertjeik az elmúlt hónapokban és miért is terveznek újabb turnét tavasszal...jaaa, igen! biztos azért, mert senki nem megy el, és nem veszik a lemezeiket röhej
2006. 12. 04. 15:42
Remélem, ezt a cikk írója sem gondolta komolyan. Nyilvánvalóan semmit sem tud a McFly karrierjéről, és a sikereikről. Még hogy fogynak a rajongóik... Biztos ezt igazolja az is, hogy az oldalam népszerűsége az elmúlt 3 hónapban csupán csak a duplájára nőtt. A Star Girl No1-járól, a teltházas Arena Turnéról, felkérésről Amerikából nem is beszélve. Igaz, hogy szerte a világon 'csak' lányok milliói ábrándoznak a fiúkról, de valószínűleg csökkent a népszerűségük. Persze. Szerintem nem kellene olyan cikket írni, amiről a szerzőnek fogalma sincsen.
Puha József 2006. 12. 12. 12:19
Látom, megvádoltak, hogy nem ismerem a csapat karrierjét. Nos, ezek az információk nem légből kapottak. Gondolom, kiderült, hogy a slágerlistákból indultam ki. A McFly harmadik albuma biztosan nem lesz listavazető Nagy-Britanniában - az előző kettő az volt -, csak a hatodik helyig jutott. November 6-án került a boltokba, s a héten már csak az 51. helyen tanyázik, alig van túl az aranystátuson. Bizonyára a következő kislemezdal javít a helyzeten, de kizárt, hogy elérje a platinát. Az elő kétszeres platina, a második platina lett. A fiúk másutt is rosszabbul szerepelnek a listákon, Brazíliától Japánig. A koncertjeik sem népszerűbbek, mint korábban, ez téves információ. S a sikert kizárólag ezek az adatok jelzik, és nem az, hogy a honlapjukra hányan kattintanak rá. Természetesen a cikk nem a fiúk ellen szólt, sőt, szerintem a harmadik lemezük sokkal jobb, mint az előző kettő volt, mindössze a tényeket közöltem, s ezek valóban tények, nem kitalált információk, bátran utánuk lehet nézni. Tisztelettel: Puha József

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A McFly aggodalmat keltő angliai népszerűsége cikk képei
McFly - A McFly aggodalmat keltő angliai népszerűségeMcFly - A McFly aggodalmat keltő angliai népszerűsége