Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Val Kilmer és Christopher Walken a Motley Crue-filmben

Motley Crue - Val Kilmer és Christopher Walken a Motley Crue-filmben

A Motley Crue történetét hamarosan filmre viszik: a banda 2001-es önéletrajzi könyve szolgál a film alapjául, melyben elég parádés szereplőgárda várható. Többek között feltűnik a filmben Christopher Walken és Val Kilmer is.

A régi nagy bandák újraéledésének korát éljük, elég csak a Motley Crue-ra gondolni, akik közel egy évtizeden át szóba sem álltak egymással és egy ügyes menedzsment hosszas munkájának eredményeként sikerült egy asztalhoz ültetni a néhai tagokat. A nagy békülésnek természetesen közös zenélés, egy világkörüli turné és egy új lemezanyag felvétele lett a vége. A teljes történetet pedig a VH1 csatornának köszönhetően sok millióan követhették, hiszen egy külön reality show-t kapott a banda újraélesztése, ami persze nem kis feladat volt, hiszen nemcsak emberi nézeteltérések, hanem egyik taguk súlyos betegsége is sokáig nehezítette a sokak által várt reuniont. Ennek hatására most egy film készítésére vállakozik Hollywood egyik neves stúdiója, mely a Motley Crue történetét dolgozza fel teljesen a kezdetektől, s melynek alapja elsősorban a zenekar saját, 2001-ben megjelentett önéletrajzi írása lesz és a Dirt címet fogja viselni. A filmes csapat pedig a hírek szerint egy elég komoly színészgárdát kíván összetoborozni: az énekes Vince Neilt állítólag Val Kilmer fogja alakítani, és a történetben feltűnő Ozzy Osbourne szerepében pedig nem más mint Christopher Walken látható majd. A bemutatót a tervek szerint 2008-ra időzítenék.

fkriszta

2006. 11. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 11. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Val Kilmer és Christopher Walken a Motley Crue-filmben cikk képei
Motley Crue - Val Kilmer és Christopher Walken a Motley Crue-filmbenMotley Crue - Val Kilmer és Christopher Walken a Motley Crue-filmben