Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kontor Tamás rockos első albuma

Megasztár TV2 - Kontor Tamás rockos első albuma

Kontor Tamás a Megasztár 3. szériájában mutatkozott be kimagaslóan tehetséges előadóként, énekesként a közönségnek. Most, egy évvel a televíziós tehetségkutató indulása után, november 30-án első albumának megjelenését ünnepelheti a 29 éves énekes-gitáros.

A srác nem fog csalódást okozni azoknak, akik a Megasztárban megismerték előadói, zenei stílusát, ugyanakkor ez az album sokoldalúságának bizonyítéka is. Albumán maga szólaltat meg legkülönbözőbb hangszereket: gitár, basszusgitár, hammond orgona, ütőhangszerek… Vérbeli country-s rockos albumról van szó, amelyre csemegeként felkerült a Megasztár 3. búcsúdalának eredeti, rockos verziója, ami szintén Tamás szerzeménye. Különlegessége a felvételnek, hogy Tomi párja, Szabó Eszter és az idei Megasztár 2. helyezettje, Varga Ferenc is énekelnek benne.

Az albumon többek között közreműködtek még Kohánszky Roy és Nagy Ádám, a Roy és Ádám tagjai is, akik mellett Tamás 2002 óta a zenekar basszusgitárosaként játszik. Hallható lesz továbbá a lemezen egy klasszikus sláger, a „Time after time” feldolgozása is. Akik imádják a rock stílust, ez a korong nekik való.

Jónap Tamás

2006. 11. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kontor Tamás rockos első albuma cikk képei
Megasztár TV2 - Kontor Tamás rockos első albuma