Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Saját dalok és remixek megállás nélkül!

Dave - Saját dalok és remixek megállás nélkül!

Alig pár hónapja debütált a The FlameMakers nevű house duó, máris országos sikereket könyvelhetnek el. Első, ingyeneses letölthető kislemezüket, a "Friday" c. dalt több mint húszezren töltötték le, és több mint 20 rádió rotációjába került be országszerte, melyek közül a legtöbb helyen a legjátszottabb felvételek között szerepel. Nem csoda, hogy hamar a DJ-k és a klubok egyik nagy kedvencé vált a dal.

Az interneten terjedő Michael Jackson "Bad" bootlegjük már a megjelenés hetén országos kedvenc lett. Hallani lehetett az ország összes mixműsorában (köztük a közkedvelt Disco'SHit című műsorban is, ahol egy héten többször is forgott), s a DJ-k körében is nagyon népszerű, megtalálható a legnépszerűbb magyar DJ-k legjátszottabb trackjei között. Remixek terén sem unatkoznak a fiúk, a napokban jelenik maxi CD formájában DJ Kincses feat. Warez "Te vagy a fény" remixük, ami a megjelenést megelőzve már szerepel egy válogatás CD-n ("Party Hits 2") a CLS Records gondozásában. Szintén megtalálható majd egy FlameMakers remix DJ Bruckmann legújabb kislemezén, DJ Miller korongján, illetve Chris Lawyer és Thomy debütáló maxiján.

Dave - Saját dalok és remixek megállás nélkül!

A Daneel-B és Daniel Klinger alkotta formáció remixversenyeken is sikeres, nemrég a Szeifert vs. Krash "Rhythm of Noise" remix pályázat keretében rákerült a remixük a december 9-én megjelenő maxi CD-re. Ezzel párhuzamosan szépen szerepelt a duó a Bob Sinclar-remixpályázaton is.

A csapat „Summer Night” című számához a Hangszobrászat Énekstúdió vezetője Dave énekelt fel szólót. „Ez egy érdekes és izgis együttműködés volt, hiszen mindössze egyszer találkoztam a srácokkal személyesen, a teljes munkafolyamat a neten keresztül zajlott. Ők küldték a szöveget és a zenét, én pedig a Hangszobrászat Stúdiójában felénekeltem a dallamot”. – mesélte portálunknak Dave.

Jónap Tamás

2006. 11. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Saját dalok és remixek megállás nélkül! cikk képei
Dave - Saját dalok és remixek megállás nélkül!Dave - Saját dalok és remixek megállás nélkül!