Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megússza a börtönt a D12 rapperének gyilkosa

D12 - Megússza a börtönt a D12 rapperének gyilkosa

Idén májusban hidegvérrel meggyilkolták a D12 egyik rapperét, Proofot (Deshaun Holton, képünkön), aki Eminem legjobb barátja volt. Megszületett az ítélet.

A tavaszi lövöldözés egyébként nemcsak Eminem legjobb barátjának életébe került, a tűzpárbajban az elkövető Mario Etheridge unokatestvére is életét vesztette.

Nemrég pont került az ügy végére: a bíróság az emberölést jogosnak találta, mivel az önvédelemből történt - több szemtanú egybehangzóan állította, hogy a szópárbaj után először Proof rántott fegyvert. A gyilkos Etheridge tehát így csak tiltott fegyverviselésért vonható felelősségre. Kétezer dollár megfizetésére kötelezték, és néhány napig élvezte csupán az egyik detroiti börtön vendégszeretetét.

D12 - Megússza a börtönt a D12 rapperének gyilkosa


Az elhunyt Proof Eminem gyermekkori jóbarátja volt. A világ leghíresebb fehér rappere a gyilkosság után teljesen visszavonult a rivaldafényből. A nyár végén még egy öngyilkossági kísérletet is elkövetett, szerencsére sikertelenül.


Sokan vannak, akik nem nyugodnak bele az ítéletbe és újabb összeesküvésre gyanakodnak. Többen már párhuzamot is vontak 2Pac tíz évvel ezelőtti meggyilkolásának körülményeivel, melyek ugye a mai napig ismeretlenek.

Notorious Big gyilkosát sem találták meg - ahogy azokat sem, akik az úttörő jelentőségű Run Dmc frontemberét, Jam Master Jayt tették el láb alól pontosan négy évvel ezelőtt.

Juhász Gergely

2006. 11. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
kutya 2006. 11. 25. 22:29
szar!!!!!!!!!
Kittyke 2006. 12. 15. 0:22
jooo
westside 2007. 01. 12. 10:16
király
Vendég 2008. 03. 11. 11:30
ez habi hogy önvédelem volt fuck you a gyilkosnak

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Megússza a börtönt a D12 rapperének gyilkosa cikk képei
D12 - Megússza a börtönt a D12 rapperének gyilkosaD12 - Megússza a börtönt a D12 rapperének gyilkosaD12 - Megússza a börtönt a D12 rapperének gyilkosa