Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tóth Gabi - Mellbedobással az egészséges nőkért

Tóth Gabi - Tóth Gabi - Mellbedobással az egészséges nőkért

Tóth Gabi különösen vigyáz a kebleire: fontosnak tartja a jó minőségű melltartó viselését az utcai ruhákhoz, és sportoláshoz is. Ezért csatlakozott a Mellbedobással az Egészséges Nőkért mozgalomhoz.

A mell minden korban a nőiesség, a szépség megtestesítője volt. A jól ápolt, feszes mellek, a szép dekoltázs nélkülözhetetlen az ápolt megjelenéshez. A kor előrehaladtával azonban eme becses testrészek egyre több ápolást igényelnek, hogy megtartsák eredeti formájukat. Ezért Tóth Gabi minden nőt arra bíztat: fordítsanak kellő időt és energiát a számukra optimális sportmelltartó kiválasztásához.

Tóth Gabi - Tóth Gabi - Mellbedobással az egészséges nőkért

Az énekesnő fiatal kora ellenére nagyon ügyel az egészségére, hiszen sajnos átesett már néhány betegségen. Ezért is csatlakozott a Mellbedobással az Egészséges Nőkért mozgalomhoz.

"Évekkel ezelőtt cisztát találtak a mellemben. Nagyon megijedtem, kétségbe estem, de szerencsére a műtét óta rendben vagyok" – mondja a vadóc lány.

"Ám ez az eset rádöbbentett arra, hogy nagyon oda kell magamra figyelnem. Természetesen rendszeresen sportolok, hiszen bírnom kell szuflával a színpadon. A mellemre különösen vigyázok, sport közben is hordok melltartót, jó minőségű, pamut holmikat. A barátnőimnek is mindig azt tanácsolom, ezen ők se spóroljanak".

A nők sajnos sokszor nem figyelnek kellőképpen oda, hogy megfelelő melltartóban sportoljanak, vagy hogy egyáltalán megfelelő melltartót hordjanak. Pedig a rosszul megválasztott melltartóknak komoly egészségkárosító hatásuk van, sőt: a mellek esztétikai élményét is károsan befolyásoljak. Azonban erről a problémáról nem tájékoztatják a nőket, nem kapnak kellő információt arról, hogy milyen veszélyek rejlenek a rosszul megválasztott melltartók viselésében.

Miért van szükség megfelelő melltartóra?

Egyre több nő odafigyel a rendszeres testedzésre, sőt, többnyire már a sportruházat árát is hajlandók megfizetni, egyvalami azonban még mindig nem tudatosult eléggé a nőkben: a megfelelő típusú és méretű melltartó szükségessége - amelynek edzés közben nagyobb jelentősége van, mint azt bárki is gondolná.

Tóth Gabi a Megasztár című tehetségkutató versenyben tűnt fel. Első, saját dalokat tartalmazó albuma "Fekete virág" címmel már régóta kapható a boltokban. A tizenkét dalt tartalmazó lemez zenei anyaga finom átmenet a pop és a rockzene között.

Juhász Gergely

2006. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tóth Gabi - Mellbedobással az egészséges nőkért cikk képei
Tóth Gabi - Tóth Gabi - Mellbedobással az egészséges nőkértTóth Gabi - Tóth Gabi - Mellbedobással az egészséges nőkért