Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica Simpson

Jessica Simpson - Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica Simpson

Megzsarolták Jessica Simpsont: vagy fizet, vagy pedig nyilvánosságra hozzák azokat a felvételeket, melyeket volt férjével, Nick Lacheyvel készítettek a nászútjukon. Lassan egyébként körvonalazódik, kik lehetnek a zsarolók, a rendőrség nyomon van.

Jessica intim videóját nagy valószínűséggel azok kaparintották meg, akik annak idején Pamela Anderson és Tommy Lee hancúrját is feltöltötték a netre. Jessica Simpson híres arról, hogy nagyon kínosan ügyel a jóhírére, így különösen érzékenyen érinti a botrány. Úgy néz ki, egyetlen esélye van, hogy a felvétel kiszivárogtatását elkerülje: kőkeményen fizetnie kell a zsarolóknak. Hogy mennyit? Egyelőre még nem lehet tudni, de borítékolható, hogy az idősebb Simpson lánynak jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Jessica Simpson - Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica Simpson

Jessica Simpson 1980. július 10-én született Dallasban. Karrierjét egy templomi kórusban kezdte, és már 12 évesen kitűnt a többiek közül gyönyörű hangjával. Szeretett volna annak a Mickey Mouse Club-nak a tagja lenni, amelyben akkortájt Christina Aguilera, Britney Spears és Justin Timberlake is szerepelt, de végül nem választották ki. Egy nyári táborban figyelt fel rá egy producer, és innentől nem volt megállás.

Jessica Simpson - Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica Simpson

Hogy népszerűségét növelje, később átigazolt a Sonyhoz, és a 98° nevű fiúbandával turnézott. Első igazi sikerét 1999-ben érte el az I Wanna Love You Forever-rel.

Azon hírességek közé tartozik, akikről évek óta szeretnék leimádkozni az összes ruhát a férfimagazinok, ám Ő eddig nem állt kötélnek. Jessica egyébként a filmes világgal is barátkozik, a Dukes of Hazard című moziban nemrég tehetségén kívül életveszélyes combjait is megvillantotta.

Juhász Gergely

2006. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
torokkinga11 2006. 12. 03. 8:43
szerintem semmi ertelme jessicat megzsarolni
Nóci 2007. 01. 04. 14:27
Szerintem megérdemli a zsarolást. Minek kell lefilmezni azt, hogy ők mit csinálnak az ágyban.
Vendég 2008. 02. 04. 18:45
Tiszta plasztik, ennek a nőnek a pofája

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica Simpson cikk képei
Jessica Simpson - Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica SimpsonJessica Simpson - Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica SimpsonJessica Simpson - Újabb óriási szexbotrány közeleg: az áldozat Jessica Simpson