Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cini nem mindennapi fellépése

Zalatnay Sarolta - Cini nem mindennapi fellépése

Idén is megrendezésre kerül az Esély Koncert. Az AIDS világnapjára szervezett könnyűzenei koncert több, mint négy órán át szórakoztatja azokat, akik 18 órától ellátogatnak a Hősök terére. Az esemény főszervezője, Terry Black, az ő felkérésére mondott most igent Zalatnay Sarolta is.

Tehát most már biztos, hogy Cini is fellép a koncerten. Korábban úgy volt, hogy Cini nem vesz részt a HIV pozitív betegek megsegítésére rendezett eseményen, mivel szerződése szerint 13-i nagykoncertje előtt sehol sem énekelhet közönség előtt. Menedzsmentje azonban a jótékonysági eseményre való tekintettel most mégis kivételt tett. – Valószínűleg két-három dalt fogok énekelni a Hősök terén, azt amit a közönség legjobban szeretne hallani – nyilatkozta Cini. A koncert főszervezője Terry Black, ezért az énekesnő külön örült a felkérésnek. – Terry a zenei múltamat sosem kérdőjelezte meg, így számomra nem volt kérdés, hogy elvállalom-e a fellépést – tette hozzá Zalatnay Sarolta.

Az Esély Koncert pénteken várja az érdeklődőket a Hősök Terére, ahol délután kettő órától filmvetítések lesznek, majd este hat órától egy mega-koncert veszi kezdetét, ahol csaknem harminc előadó lép színpadra.

Idén először a Producer’s Kft. jóvoltából a teljes koncertanyag hanghordozón is megjelenik 2007-ben. Az ebből származó bevételből is részesülnek majd a rászorulók.

Jónap Tamás

2006. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cini nem mindennapi fellépése cikk képei
Zalatnay Sarolta - Cini nem mindennapi fellépése