Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos: a Főnixben debütál az új koncertműsor

Ákos - Ákos: a Főnixben debütál az új koncertműsor

A héten indul útjára Ákos Még közelebb – Turné 2006 –os koncertsorozata, melynek legelső állomásának rendhagyó módon a debreceni Főnix Csarnok ad otthont: december 2-án, szombaton itt mutatja be elsőként új lemezének anyagát.

Idén egy négy állomásos koncertsorozattal mutatja be vadonatúj Még közelebb címet viselő albumának dalait Ákos, mely a hétvégén debütál Debrecen városában. December 2-án hazánk második legnagyobb fedett és egyik legmodernebb koncertarénájának számító Főnix Csarnok falai között zajlik a turnépremier, mely további három vidéki nagyvárosban (Szeged, Győr, Székesfehérvár) folytatódik. A látványelemekben korán sem szűkölködő produkció a hírek szerint már két nappal korábban leköltözik Debrecenbe, hogy a kellően monumentális színpadtechnikát felépítsék. A közreműködők száma szempontjából is nagyméretű előadásra számíthatunk, közel 20 zenész kíséri Ákost a színpadon: az állandó zenekar mellett a lemezen is segédkező pécsi Vivat Bacchus férfikórusa, valamint a tíz fős Andante Strings vonóskara is ott lesz. A koncertrepertoár elsősorban az új lemez anyagára épül majd, a nagy rádiós slágerek viszont a jelek szerint most kimaradnak a műsorból. A turné már most teltházasnak ígérkezik, a turnézáró székesfehérvári állomásra már hetekkel ezelőtt elment minden jegy, de hasonlóan gyorsan fogynak a jegyek a többi helyszínen, így igyekeznie érdemes mindenkinek, aki szeretne eljutni valamelyik nagykoncertre.

Ákos - Ákos: a Főnixben debütál az új koncertműsor

S némi vigasz a budapesti koncertet hiányolók számára: idén is megrendezésre kerül Ákos főszponzora, a MOL általi zártkörű karácsonyi koncert a Budapest Sportarénában, melyre utoljára két évvel ezelőtt került sor. Ezúttal is nem kevés üzemanyag tankolása a feltétel a jegyszerzésre, viszont annyi nehezítéssel, hogy nem automatikusan kerülnek átadásra a jegyek, hanem sorsolás útján kerül ki a szerencsés 4 ezer fő, aki kétszemélyes jegyet kap a rendezvényre.

Turnéállomások:

2006. december 2., szombat: Debrecen, Főnix Csarnok
2006. december 8., péntek: Győr, Egyetemi Csarnok
2006. december 14., csütörtök: Szeged, Városi Sportcsarnok
2006. december 16., szombat: Székesfehérvár - MINDEN JEGY ELKELT!

fkriszta

2006. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos: a Főnixben debütál az új koncertműsor cikk képei
Ákos - Ákos: a Főnixben debütál az új koncertműsorÁkos - Ákos: a Főnixben debütál az új koncertműsor