Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chelo és a Megatáncosok egy klipben

VIVA - Chelo és a Megatáncosok egy klipben

December 1-én pénteken este a Megatánc döntőjében kerül bemutatásra a sztárkoreográfusból lett énekes szupersztár Chelo fergeteges sikerű Cha Cha klipjének Megatánc verziója a táncverseny összes döntősének és az elbűvölő műsorvezető, VIVA Patrícia részvételével.

A különleges klip története a Megatánc november 11-ei adásban indult, amikor a táncos szuperprodukció döntősei egy látványos koreográfiát adtak elő a Puerto Rico-i új csillag, Chelo Cha Cha c. dalára, ami sokak szerint az év slágere. A koreográfiát Németh Péter magyar latin táncbajnok tanította be a versenyzőknek. A végeredmény annyira jól sikerült, hogy egy speciális Megatánc verzió is készült belőle, melyet a december 1-ei Megatánc döntőben láthatják a nézők. A szenzációs klipet a TV2 nézői a jövő hét folyamán újra megnézhetik a TV csatorna Megatánc+ című műsorában. A Chelo és a Megatáncosok videoklipet a VIVA TV decemberben kiemelten kezdi el sugározni, a klip premierjére december 6-án, az Interaktívban kerül sor, a műsor aznapi vendége Patrícia lesz, hiszen a klip különlegessége, hogy a műsor táncoslábú háziasszonya, Patrícia is feltűnik benne és megcsillogtatja tánctudását.

A rajongók az interneten is megtekinthetik a klipet: december 2-től a vadonatúj videoklip néző honlapon, a www.ujzene.hu internetes oldalon dübörög az év slágeréből készült Chelo és a Megatáncosok videoklip.

Jónap Tamás

2006. 12. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 12. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
torokkinga11 2006. 12. 03. 8:34
de miert
viki vik vkcy 2007. 02. 17. 12:22
imádom!!!!!!!!!!!
Baba 2007. 03. 18. 11:13
nagyon király klip a kedvencem
Vendég 2009. 05. 15. 16:30
A világon a legjobb. na csá

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Chelo és a Megatáncosok egy klipben cikk képei
VIVA - Chelo és a Megatáncosok egy klipben