Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Celine Dion önmagát adja!

Celine Dion - Celine Dion önmagát adja!

A kanadai szupersztár is részese lesz annak a szélesvásznú-trilógiának, melyben nagy filmcsillagokkal teszik még izgalmasabbá a nagy átveréseket. Bármilyen furcsa, de ez lesz az első alkalom, hogy a 38 esztendős előadó tiszteletét teszi a gyöngyvásznon.

Az Oscar-díjas Steven Soderbergh harmadik alkalommal is összetrombitálja Danny Ocean-csapatát, s a rafinált zsákmányszerzés bravúrjain kívül Celine Diont is megcsodálhatjuk majd a vásznon, aki önmagát alakítja az izgalmas filmben. A sármos tolvajt természetesen ezúttal is George Clooney kelti életre, de nem hiányzik mellőle Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle és Andy Garcia sem. A hazai filmszínházakba várhatóan jövő nyáron kerülő Ocean’s Thirteen-ben (vajon milyen magyar címet találnak ki a Dupla vagy semmi és a Tripla vagy semmi után?!) a művésznő feltehetően csak igen rövid időre tűnik majd fel, ám a rajongóknak minden bizonnyal ez is elég lesz ahhoz, hogy leszurkolják a mozijegy árát. A Las Vegas-i forgatás kapcsán egyébként nem kellett túl sokat utaznia az énekesnőnek, ugyanis az elmúlt években jórészt a szerencsejátékok fővárosában élt. No, nem Fortunával való kacérkodása, hanem exkluzív szerződése tartotta Nevada állam legfényesebb városában…
Celine Diontól egyébként sem áll messze a mozi, ahogy erre számos film-betétdalából következtethettünk is: s most nem csak a Titanic megaslágerére kell gondolni! A művésznő számtalan családi alkotásban fakadt már dalra, így a Szépség és a szörnyeteg főcímdala mellett A bűvös kard – Camelot nyomában című rajzfilmben és a Stuart Little, kisegér 2-ben egyaránt hallható volt. Legutóbb pedig az Asterix és a Vikingek című animációs alkotáshoz énekelte fel – két nyelven is – a húzódalt, melynek francia címe Tous Les Secrets, angolul pedig a Let Your Heart Decide névre hallgat. Mi több, a művésznő aktív közreműködésével mindkét változathoz sikerült videóklipet is készíteni!

Balajti Péter

2006. 12. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 12. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
köpi 2007. 04. 01. 23:45
király
Vendég 2008. 05. 15. 17:26
Nekem meg van a film de nem találom benne Celine-t. Árulja el nekem valaki, hogy hol látható benne!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Celine Dion önmagát adja! cikk képei
Celine Dion - Celine Dion önmagát adja!