Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dukai Regina új kiadóhoz szerződött

Dukai Regina - Dukai Regina új kiadóhoz szerződött

3 év szünet után Regina egy teljesen új stílusú maxi CD-t jelentet meg a Karmatronic Records gondozásában.

A lemezkiadóról legutóbb a Mokka lounge 2 válogatásalbum, valamint Beyonce remix albumának kapcsán hallhattunk. A hasonló elnevezésű Karmatronic együttes két tagját, Achilles Spartát és Krajczár Pétert (KRASH) érte az a megtiszteltetés, hogy Beyonce Ring the Alarm c. dalának remixelt változatát elkészíthették, amely rögtön az első helyre került a lemezen.

A kiadó és Regina munkakapcsolata nem teljesen újkeletű, hisz az énekesnő nemrégiben DJ Szeiferttel és KRASH-sel közösen készítette a trance elemekkel tarkított Rhythm of Noise c.dalt, melyet a hazai megjelenéseken túl többek között Spanyolországban és Argentínában is egyre több rádió játszik. A dalhoz videoklip is készült, amely a hazai és külföldi zenei csatornákon egyaránt előkelő helyen szerepel.

Dukai Regina - Dukai Regina új kiadóhoz szerződött

Regina számára a legfontosabb szempont, hogy a több éves szünet után egy olyan kiadvánnyal lépjen ismét színre, amely valóban a saját lelkivilágát, érzéseit tükrözi. Az új albumot Achilles Sparta, valamint DJ Szeifert és KRASH jegyzi zenészként és producerként egyaránt. 2007 januárjában egy olyan igényes popzenei maxi CD-t készülnek megjelentetni, amely szándékosan kerülni kívánja a mai trendkövető irányzatokat, úgy a zenében, mint a dalhoz tartozó videoklip látványvilágában.

A közeljövő tervei között előreláthatólag 2007 őszén egy nagylemez elkészítése.

Jónap Tamás

2006. 12. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 12. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Noé 2006. 12. 26. 18:55
Én szurkolok Regusnak! Nagyon szeretem őt és tudom, hogy remek CD-t fog kihozni!! De ezt már neki is mondtam, és a legfontosabb, hogy Baba tudja, hogy mellette állok!! Én is és sokan mások is akik szeretik!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dukai Regina új kiadóhoz szerződött cikk képei
Dukai Regina - Dukai Regina új kiadóhoz szerződöttDukai Regina - Dukai Regina új kiadóhoz szerződöttDukai Regina - Dukai Regina új kiadóhoz szerződött