Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szekeres Adrien exkluzív ajándéka

Szekeres Adrien - Szekeres Adrien exkluzív ajándéka

A művésznő nemcsak gőzerővel, de egy különleges meglepetéssel is készül adventi koncertjére, melynek december 10-én, 19 órától a Thalia színház ad otthont.

A kereskedelmi forgalomba nem kerülő, dedikált (!) Adventi dalok feliratú CD-ből minden néző kap majd, melynek segítségével odahaza, az ünnepek során is felidézhető lesz e nem mindennapi előadás hangulata. A korongon több ismert karácsonyi melódia mellett két vadonatúj dal is szerepel. Az énekesnőt, aki korábban dalszövegíróként is bemutatkozott már (a 2005-ben megjelent Olthatatlanul feliratú nagylemezén több dalt is ő öntött szavakba), most új oldaláról ismerhetjük meg: az idei különleges meglepetés-kiadványon helyet kapó, lírai hangvételű Szeretet ünnepén és a lendületes Elhinném című új dalok ugyanis az ő szerzeményei. (Utóbbi tételhez az a Zubornyák Zoltán színművész írt szöveget, aki Bery legnagyobb slágereinél is közreműködött.)
Az egri születésű, csodaszép hangjáért és előadásmódjáért számos elismerésben részesített (eMeRTon díj, Év énekesnője kitűntetés, Arany Európa Művész díj) énekesnőt szombaton nagyzenekar és férje – dalainak szerzője – Kiss Gábor zongorajátéka kíséri, a vendégművészek között pedig éppúgy megtaláljuk Gáspár Lacit, mint a Fool Moon énekegyüttes tagjait.

Balajti Péter

2006. 12. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 12. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 07. 15:31
Jó nagyon
Vendég 2008. 02. 07. 15:31
Jó nagyon

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szekeres Adrien exkluzív ajándéka cikk képei
Szekeres Adrien - Szekeres Adrien exkluzív ajándéka