Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Meglepő klip Rúzsa Magditól

Rúzsa Magdolna - Meglepő klip Rúzsa Magditól

Szokatlan videóklippel debütál Rúzsa Magdi első saját dala az „Aprócska Blues”. Mint tudott, a dal Magdi saját szerzeménye, egy régi szerelmi csalódását öntötte dalba a fiatal lány.

Aprócska Blues

A klip története szervesen kapcsolódik a dal mondandójához és eredetéhez: egy inflagrantit és annak következményeit mutatja be, a fájdalmas tettenérést, amikor valaki rajtakapja partnerét egy harmadik szereplővel szerelmeskedés közben.

A klip egy másik aspektusból is igen érdekes, hiszen az egész történet visszafele pörög le előttünk, ezzel nem kevés fejtörést okozva a nézőnek. A fő ötletgazda Herz Péter, a klip rendezője volt, aki elmondta, hogy Magdival egyeztetve a cél egy meghökkentő és nem szokványos klip elkészítése volt, - hiszen a dal sem egy hétköznapi pop dal - mely felkelti a néző érdeklődését és a klip –reményeink szerint – többszöri megnézését igényli, míg a történet teljesen összeáll. A videóklip pár napja debütált a TV2-n, de jövő héttől egyre többet láthatjuk a hazai zenecsatornán, a VIVA TV-n is.

2006. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Meglepő klip Rúzsa Magditól cikk képei
Rúzsa Magdolna - Meglepő klip Rúzsa MagditólRúzsa Magdolna - Meglepő klip Rúzsa MagditólRúzsa Magdolna - Meglepő klip Rúzsa MagditólRúzsa Magdolna - Meglepő klip Rúzsa Magditól