Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Évvégi Yonderboi -koncert a Jövő Házában

Yonderboi - Évvégi Yonderboi -koncert a Jövő Házában

Az évet egy nagyszabású koncerttel zárja Yonderboi, az a fiatal tehetség, akinek a zenéjét Moszkvától Amszterdamig a nagyközönség jól ismeri. Több hónap után újra hazai földön, a budapesti Jövő Házában lép színpadra Kings Of The Oblivion nevű bandájával.

Yonderboi hosszú idő után egy nagyobb szabású koncertet ad Budapesten The Kings of Oblivion nevű zenekarával! 2006. dec. 29-én a Jövő Háza Teátrumban (volt Millenáris) egy egyedülálló előadásra számíthatunk, hiszen a kibővített zenekar – Szőcs Gergő (dobok), Schrank Doma és Ábrahám Zsolt gitárosok, Kuczora Edina és Szűcs Krisztián (HS7) énekesek mellett lesz scratch DJ Bootsie közreműködésével és cselló Márkos Albertnek köszönhetően. A koncert különleges vendégeként fellép a Bozsik Yvette Társulat is a zenekarral. A Jövő Házában megrendezésre kerülő Yonderboi-koncert az A38-as hajón tartott tavaszi lemezbemutató koncert óta az első olyan rendezvény, ahol Yonderboi a fő attrakció és nem egy rendezvény vagy fesztivál programjának része.

Yonderboi legutóbbi lemeze múlt év őszén került a lemezboltok polcaira Splendid Isolation címmel, melyről kimásolt dalok, a ’Were You Thinking Of Me?’ és a ’People Always Talk About The Weather’ és a hozzájuk készült videóklipek komoly sikert arattak Európa-szerte, mindkét videóklip rendszeresen látható volt a világ első számú zenecsatornáján, a Music TV –n is.

2006. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Évvégi Yonderboi -koncert a Jövő Házában cikk képei
Yonderboi - Évvégi Yonderboi -koncert a Jövő Házában