Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé és Jay-Z: hétvégén jön a lagzi?

Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: hétvégén jön a lagzi?

Külföldi lapértesülések szerint még a hétvégén örök hűséget fogad egymásnak Beyoncé és Jay-Z, állítólag most tényleg. Bár, náluk sosem lehet tudni...

A sztárpáros ugyanis egy négynapos bulit rendez a rapper jachtján, amely jelenleg egy karib-tengeri sziget mellett horgonyoz. Jay-Z rendszeresen szokott kisebb-nagyobb hasonló összejöveteleket szervezni, ám a hétvégi merénylet nagy valószínűséggel más lesz, mint az eddigiek.

Erre utal, hogy négy napig tart majd a party, és különösen nagyok az előkészületek is. Ráadásul Beyoncé az utóbbi években rengetegszer hangoztatta, hogy szeretne már családot alapítani, ezért lépett ki a Destiny's Child-ból is.

Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: hétvégén jön a lagzi?

Mindenesetre esküvő ide-oda, mindkét sztárnak zsúfolt éve lesz 2007-ben. Jay-Z nagyszabású turné keretében népszerűsíti majd november 21-én megjelent Kingdom Come című korongját, melyet három esztendős megfeszített munka készített elő.

Beyoncé pedig több komoly filmes felkérést is kapott, és az egyikre kapásból rábólintott. A Tripping The Velvet című moziban leszbikus szeretőt játszik majd Eva Longoria oldalán.

Juhász Gergely

2006. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé és Jay-Z: hétvégén jön a lagzi? cikk képei
Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: hétvégén jön a lagzi?Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: hétvégén jön a lagzi?Beyonce - Beyoncé és Jay-Z: hétvégén jön a lagzi?