Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Értelmezd újra Karányit!- remixverseny!

Karányi - Értelmezd újra Karányit!- remixverseny!

Tavaly ilyenkor hirdették meg Karányi Daniék az 'I May Be Your Star' című daluk online remixversenyét, amire egy hónapig várták a műveket. A dalra akkor összesen 42 remix készült, ami azt mutatja, nagy volt az érdeklődés a remixverseny körül, aminek akkori első helyezettje Andro lett, második pedig Soliquid. Egy évre rá most új dal sávjait teszi közzé Dani, hogy bárki elkészíthesse rá saját remixét.

Ezúttal a ’Welcome To The Light / Újra Itt a Fény’ című dalból várnak remixeket. A dal összes sávja - beleértve az angol és a magyar szövegű vokálokat - letölthetők Dani honlapjáról, a leadási határidőt pedig meghosszabbítottuk: 2007. január 1.-ig! Remixet - mint legutóbb is - bárki készíthet, bármilyen zenei műfajban és stílusban, bármilyen eszközökkel. A honlapon meghallgatható az eredeti, még kiadatlan dal és egy átirat is, amit már tavaly nyár óta gyakran hallhattak a klubberek sokfelé.

Karányi - Értelmezd újra Karányit!- remixverseny!

"Nincs műfajbeli határ, minden kreatív vagy éppen eszement ötletet szívesen várunk" - kommentálta Dani a hírt. Érdemes remixelni, hiszen a fődíj nem más, mint egy Evolution X-Session Pro midi kontroller laptop dj-knek és stúdió zenészeknek az M-Audio magyarországi képviselete felajánlásával! A versennyel kapcsolatos minden további információ Karányi Dani honlapján, a www.karanyi.net -en találhatók.

Figyelem! A leadási határidő meghosszabbodott: 2007. január 1. !

2006. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Értelmezd újra Karányit!- remixverseny! cikk képei
Karányi - Értelmezd újra Karányit!- remixverseny!Karányi - Értelmezd újra Karányit!- remixverseny!