Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mester Tamás az új Casanova

Válogatás - Mester Tamás az új Casanova

Heteken át gőzerővel zajlott a Casanova Night Musical szereplőválogatása, de az alkotók végül megtalálták az újabb Casanovát. A nők bálványa, Mester Tamás méltán került a csapatba, hiszen nemcsak hangja, de külső megjelenése is mindenkit levesz a lábáról.

Casanova két szereposztása most már biztos: Mester Tamás és Kovács Áron felváltva alakítja majd a sármőrt.

„Ahogy elolvastam a szövegkönyvet és ahogy meggyőződtem róla, hogy milyen monumentális show-ról van szó, már nem is volt kérdés, hogy elvállaljam-e. A legkomolyabb érv pedig a darab mellett az volt, hogy csak három előadásról van szó és nem folyamatos színházi szerepről. Ha minden nap el kell játszani ugyanazt a szerepet, az már nem olyan kihívás, így viszont egy, két esetleg három alkalom nem színházban, hanem az Arénában, már teljesen más megvilágításba helyezi a produkciót. Nem elhanyagolandó az sem, hogy angolul is énekelhetek majd.
A ruhában ugyan egyelőre kicsit még furcsán érzem magam, hiszen én az a srác vagyok, aki fekete polóban kel, fekszik és alszik, de lehet, hogy ha akkoriban éltem volna, akkor kifejezetten szerettem volna ezt a viseletet.” – mondta Mester Tomi, akinek új lemeze a napokban aranyozódott be és gőzerővel készül a decemberi nagykoncertjére, melyet a Körcsarnokban rendeznek meg.

Válogatás - Mester Tamás az új Casanova

Az életben is igazi casanovaként elhíresült énekes pályafutását a Step együttesben kezdte basszusgitárosként, majd két évig Franciaországban élt és Európában turnézott Dream Team nevű zenekarával. A magyar közönség a Mester és tanítványai formációban ismerhette meg, mint dalszerzőt, énekes-gitárost. Bár az Operett Színház felkérésére igent mondott - az Elisabeth című musicalben a Halál címszerepét játszotta Budapesten és Szegeden – a továbbiakban nem tervez színházi szereplést. 1999-ben Los Angelesbe, majd New Yorkba költözött, ahol hozzá is látott szólólemeze elkészítéséhez. Az előadó és a dalok iránt nagy érdeklődést mutattak az amerikai impresszáriók és producerek.

Így ismerkedett meg jelenlegi producerével Eric Gast-tal, akivel később létrehozták az FM records lemezkiadót. Szólólemeze 2006. áprilisában jelent meg A pillanat címmel.

A négy hónapos felkészülés február elsején kezdődik, addig azonban bőven van még tennivaló. Több szereplőt már sikerrel kiválasztottak az alkotók, a casting azonban még nem zárult le, továbbra is keresnek szereplőket, táncosokat, és statisztákat a júniusi show-hoz. Perjés Péter, a Night Musical producere nemrégiben tért haza Amerikából, ahol komoly tárgyalásokat fogytatott New Yorkban és Las Vegasban a produkció nemzetközi színpadra állításáról. A nagyjogok iránt érdeklődést mutat továbbá Velence, Bécs és Párizs is.

A Casanova Night Musical világpremiere 2007. június 1-én kerül sor. A tér felét kihasználva, kolosszeum-szerűen felépített, 6000 férőhelyes nézőtérrel várják az érdeklődőket, akik így egészen egyedülálló módon élvezhetik majd az előadást.

Miután az albumot eddig több, mint ötvenezren letöltötték, Perjés Péter producer úgy döntött, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel két magyar nyelvű és egy angol nyelvű előadást tart. Ezek időpontja: 2007. június 1., 2., 4.

Jegyek pedig már kaphatók a 2007. június elsejei világpremierre a Papp László Budapest Sportarénába. További információk a www.casanovanightmusical.com honlapon, ahol a cd teljes zenei anyaga is letölthető.

Jónap Tamás

2006. 12. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 12. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Sunny 2007. 07. 17. 17:59
én örültem neki, és nagyon szívesen láttam volna Tomit a darabban!de sajna Perjésnek más elképzelése volt és úgy gondolta ejti a magyar közönséget!na de mind egy!de Tominak továbbra is szorítok :))))
Vendég 2008. 09. 16. 16:52
Jó cikk de valakinek nincs meg véletelnül Mester Tamás hivők földjén 1993-as lemeze???? Ha vkinek megvan kérem irjon a dosztalybia@freemail.hu cimemre...ja és fontos hogy eltudná e küldeni nekem msnen őket, nagyon fontoooooos lenne!!!! köszi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mester Tamás az új Casanova cikk képei
Válogatás - Mester Tamás az új CasanovaVálogatás - Mester Tamás az új Casanova