Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

December 16-án koncerttel ünnepel a 25 éves KFT együttes

KFT - December 16-án koncerttel ünnepel a 25 éves KFT együttes

Félelem, Miénk az utca, Szocializmus, Lefejellek, köcsög, Amit megeszel, néhány cím az új album, a „Nem csupa angyal” dalai közül, amik azt sejtetik, hogy a KFT szövegei aktuális képet festenek a mai világunkról. A legnépszerűbb hazai zenekarok között a KFT az egyetlen, aki 25 éve eredeti felállásban játszik.

Nyáron végigkoncertezték szinte az összes jelentősebb hazai fesztivált, fennállásuk során talán most adták a leglendületesebb és legkiforrottabb koncertjeiket. Slágereik, köztük az Afrika, a Balatoni nyár (az utóbbihoz készült animációt eddig több mint félmillióan nézték meg) máig mindenhol elsöprő sikert aratnak. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András 1981-ben alapított Korlátolt Felelősségű Társágot, amikor ennek a fogalomnak a jelentését bizony még magyarázni kellett a közönségnek.

December 16-i lemezbemutató koncertjükön a Petőfi Csarnokban vendégként fellép a Heaven Street Seven és Pribojszki Mátyás. A jó hangulatot megalapozandó egy humoros videót jelentetett meg a társaság, amit honolului útjukon készítettek: http://honolulu.freeweb.hu

Jónap Tamás

2006. 12. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 12. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

December 16-án koncerttel ünnepel a 25 éves KFT együttes cikk képei
KFT - December 16-án koncerttel ünnepel a 25 éves KFT együttes