Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Füstös kocsmában forgatta első klipjét Kontor Tamás

Megasztár TV2 - Füstös kocsmában forgatta első klipjét Kontor Tamás

Nemrég megjelent albumának első rádiós dalához, a „Rengeteg évhez forgatott” videoklipet a Megasztár 3. énekes-gitáros tehetsége, Kontor Tamás. A klip szimbolikus képekkel dolgozik: a Megasztár döntőjébe való bekerülés előtti időket idézi fel, amikor Tomi még nem országosan ismert zenészként játszott különböző vendéglátó helyeken.

A videoklip külső és belső helyszínen is forgott. A szabadtéren forgatott kockákon igazi amerikai, kamionos hosszú utazásos jelenet látható, amelyet Csákvár mellett vettek fel. A kamiont egyenesen Kecskemétről hozták fel a forgatási helyszínre, amely azért is említésre méltó, mert ebből a típusból mindössze kettő található az országban. A kocsmai jelenetet egy belvárosi pubban rögzítették, a kocsmárost nem más, mint Ganxta Zolee játssza. Zoli és Kontor Tomi egyébként közös hobbyzenekart is tervez a jövőben, innen a jó kapcsolat a két zenész között. A kocsmajelenet pikantériáját adja az idei playmate élmezőnyét reprezentáló 4 playmate lány, akik különböző szereplőkként bukkannak fel a klipben: egyikük pultoslányként, másikuk pincérnőként… A klip végén csattanóként megjelenik Roy és Ádám is, akikről így derül ki, hogy ők voltak a kamion sofőrei. Ez a befejezés is szimbolikus jelentőségű, Kontor Tomi ugyanis Royék zenekarának gitárosaként vált hivatásos zenésszé.
A több helyiséges kocsmában a forgatás végén váratlan meglepetésként érte Tomiékat hogy a szomszéd teremben éppen néhány megasztáros zenész adott koncertet, köztük volt Szabó Leslie is, aki két dalhoz is írt szöveget Kontor Tomi debütáló lemezén. Leslie nagy örömmel vette át régen várt saját példányát Tomitól, akinek új klipjét december végétől láthatjuk majd a VIVA műsorán.

Jónap Tamás

2006. 12. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 12. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Füstös kocsmában forgatta első klipjét Kontor Tamás cikk képei
Megasztár TV2 - Füstös kocsmában forgatta első klipjét Kontor TamásMegasztár TV2 - Füstös kocsmában forgatta első klipjét Kontor TamásMegasztár TV2 - Füstös kocsmában forgatta első klipjét Kontor Tamás