Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé átverte az egész világot

Beyonce - Beyoncé átverte az egész világot

Beyoncé Knowles hét évvel idősebb, mint eddig állította. Egy interjúban ugyanis elszólta magát és kiderült: 1974. szeptember 4-én született, vagyis lassan 33 éves. A kis hazudós.

Egy rádióinterjúban a minap gimnáziumi emlékeiről is faggatták az egykori Destiny’s Child vezérét, és ekkor robbant a bomba. Elárulta ugyanis, hogy semmi érdekfeszítő nem történt a gimis évei alatt, ugyanolyan partiarc volt, mint a többi csajszi. A középiskolás időszakban, 1988-tól 1992-ig (!) szorgalmasan tanult, néha szerelmes volt, és jó sokat bulizott – mondta Knowles kisasszony.

Beyonce - Beyoncé átverte az egész világot

Ez a csalfa évszám pedig nem hagyta nyugodni a vájtfülűeket. Beyoncé ugyanis eddig azt állította – mi meg jól elhittük –, hogy 1981. szeptember 4-én született. Ezalkalomból keresztelte legutóbbi, szeptember 5-én megjelent - egyébként eddigi legjobb - korongját B Day-re (azaz Birthday-re). Csakhogy az ominózus interjú óta valaki fel is tette a születési anyakönyvi kivonatát a netre, melyben kétséget kizáróan az áll: Beyoncé Knowles bizony 1974. szeptember 4-én látta meg a napvilágot Houstonban, azaz már majdnem harminchárom éves.

Beyonce - Beyoncé átverte az egész világot


Beyoncé természetesen mindent tagad és egyelőre nem kívánta kommentálni a híreket, inkább új filmjére, a Dreamgirlsre összpontosít. A mozi egyébként Diana Ross életét mutatja be, és pár hét múlva debütál Amerikában.

Azért minden rosszban van valami jó: kapcsolatuk elején rengetegen kritizálták Jay-t és Beyoncé-t, mondván: hatalmas köztük a korkülönbség. Nos, jelen állás szerint nem tizenkettő, hanem csupán öt év választja el őket egymástól. Beyoncé pedig a harmadik ikszen túl is gyönyörű, úgyhogy nincs oka panaszra...

Juhász Gergely

2006. 12. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 12. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gabbby 2008. 05. 21. 18:53
Akkor hét évet letagathat!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé átverte az egész világot cikk képei
Beyonce - Beyoncé átverte az egész világotBeyonce - Beyoncé átverte az egész világotBeyonce - Beyoncé átverte az egész világot