Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jövőre jön Usher új albuma

Usher - Jövőre jön Usher új albuma

Kósza hírek szerint már egy éve piacra került volna Usher új korongja. A fickó viszont szó szerint berezelt Ne-Yo és Chris Brown sikereitől, majd úgy döntött: ad magának még egy kis időt, hogy újragondolja a lemezt.

Ezerrel zajlanak tehát az új nagylemez munkálatai. Az anyagon Jay-Z is közreműködik, állítólag még nyáron a boltok polcaira kerül a korong. Jay-Z-t egyébként nagyon régi barátság fűzi Usher-höz, így nagyon megörült, mikor felkérte az Anything című dal elkészítésére. Usher ígérete szerint munkásságának főműve van készülőben, melyben emléket állít elődeinek és kedvenceinek: Stweve Wonder-nek, Prince-nek, és persze a mentornak, Michael Jackson-nak.

Usher - Jövőre jön Usher új albuma

Usher a kilencvenes évek és az új évezred egyik úttörő jelentőségű rnb előadója. Legutóbbi dobása a Yeah című megasláger volt, amit 2004-ben szó szerint rommá játszottak a rádiók és a zenetévék.

Usher Raymond 1978. október 14-én született Chattanooga városában, Tennessee-ben. Gyermekkorában egy templomi kórusban énekelt, majd tizennégy évesen egy televíziós tehetségkutató versenyen figyelt fel rá a La Face kiadó egyik alapító tagja. Debütáló lemeze 1994-ben látott napvilágot Usher címmel, ami azonban csak szolíd sikereket ért el - annak ellenére is, hogy társproducerként P. Diddy jegyezte az albumot.

Usher - Jövőre jön Usher új albuma

Legutóbbi munkája viszont rekordokat döntött: a Soundscan 15 éves fennállása óta soha annyi lemez nem fogyott még ebben a kategóriában a megjelenést követő héten, mint mikor piacra dobták a Confessions-t 2004-ben. A korábbi csúcsot egyébként R. Kelly tartotta, kinek 2000-es TP-2.com című lemezéből 540 ezer példány kelt el az első héten. Usher ezt a számot egyetlen hét alatt megduplázta…

Juhász Gergely

2006. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jövőre jön Usher új albuma cikk képei
Usher - Jövőre jön Usher új albumaUsher - Jövőre jön Usher új albumaUsher - Jövőre jön Usher új albuma