Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bemutatjuk a Road zenekart

Road - Bemutatjuk a Road zenekart

Négy hazai arc, akik alig három éve nyomják együtt, és azóta megállás nélkül turnéznak. Olyan nagyágyúkkal játszottak már egy színpadon, mint például az Apocalyptica, a Motörhead, a First Blood, az Agnostic Front, vagy éppen a Fear Factory. Bemutatjuk a Road együttest.

A Molnár Máté vezette Road magyarul éneklő, nu-rock-metal zenét játszó zenekar, mely 2004 óta létezik.

Az első nagylemezünk „Nem kell más” címmel jelent meg két évvel ezelőtt, idén pedig jött az új album, a „Második harapás”. Ez a korong egyébként tavasszal a Mahasz negyvenes listáján a negyedik (!) helyig jutott, és a Ne mondd című dalából készült klipet elég rendesen nyomta a Viva Tv is.

Road - Bemutatjuk a Road zenekart

2004 óta folyamatosak az országos turnék önállóan, valamint a Depresszió és a Tankcsapda vendégeként. Idén a Road olyan világhírű rock/metál bandákkal állhatott egy színpadon, mint például az Apocalyptica, a Motörhead, a First Blood, az Agnostic Front, valamint a Fear Factory.

Az együttes szünet nélkül turnézik, a Road évente legalább 50-55 koncertet ad. Ősztől tavaszig főleg klubturnék, fesztiválturnék, nyári fesztiválok és motoros találkozók szerepelnek a koncertnaptárban. A Road rendszeresen játszott a nemrég befejeződött PALLAI Produkció fesztiválturnéján, valamint állandó vendég az Ossián, az Akela, a Junkies és a Depresszió zenekarok társaságában. A Road emellett idén is a Tankcsapda őszi-téli turnéjának kiemelt vendégeként járta az országot.

Nagy sikerrel fut a zenekar nemrégiben indult BLOG’N’ROAD oldala. Ennek segítségével a rajongók bekukkanthatnak a színfalak mögé, közelebb kerülhetnek a tagokhoz, és exkluzív beszámolókat olvashatnak a Road mindennapjairól.

Az együttes honlapjáról letölthetők a videóklippek és a koncertfelvételek, valamint több dalba is on-line bele lehet hallgatni. Szóval ezerrel dübörög a Road, ajánljuk!

Juhász Gergely

2006. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2006. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Destroyer 2006. 12. 19. 20:50
A road zenekar egy talicska trágyát sem ér...
roka 2006. 12. 24. 22:18
road lenduletes jo csapat
roka 2006. 12. 24. 22:20
te szereted amagyar pock zenet
roka 2006. 12. 24. 22:23
en isigeretes csapatnak tartom

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bemutatjuk a Road zenekart cikk képei
Road - Bemutatjuk a Road zenekartRoad - Bemutatjuk a Road zenekart