Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Együtt énekel Csordás Tibor, Dobrády Ákos, Szebeni István és Farkasházy Tivadar

Válogatás - Együtt énekel Csordás Tibor, Dobrády Ákos, Szebeni István és Farkasházy Tivadar

A karácsony közeledtével sokan adják fejüket közös dalszerzésre, éneklésre. A Médiaválogatott esetében sincs ez másképp. A karácsonyi dal ötlete Földesi János, a Médiaválogatott egyesület elnökének fejéből pattan ki. Csordás Tibi pedig, a Fiesta zenekar énekese, azonnal gondolkozni kezdett a dallamokon. Rövid időn belül megszületett a szöveg is, mégpedig Borvári László tollából, és elkészült a zenei alap is, amely Csordás Tibi, Magyar Tibor, Pál Zoli és Földesi János szerzeménye.

A Médiaválogatott többi tagja is lelkesen állt a kezdeményezéshez, és örömmel vállalták, hogy énekeljenek a karácsonyi dalban. Az egyesület tizenhét tagja döntött úgy, hogy megmutatja hangját, a többiek inkább csak a háttérből „szurkolnak”. Hogy kik is adták be a derekukat? Íme a névsor: Csordás Tibi, Földesi János, Dobrádi Ákos, Maksa Zoltán, Farkasházy Tivadar, Leó, Gyetván Csaba, Mogyorósi Péter, Szebeni István, Nagy Gyula, Magyar Tibor, Keller Sándor, Bobák Róbert, Szakál Miklós, Faragó András, Újvári Gábor, Lajtai Péter és Várkonyi Attila.

Válogatás - Együtt énekel Csordás Tibor, Dobrády Ákos, Szebeni István és Farkasházy Tivadar

A Médiaválogatott célja ezzel a dallal, hogy megmutassák, bármelyik médiumban is dolgoznak, nincsenek köztünk ellentétek, és békességben megférnek egymás mellett. Mert a karácsonynak mi más üzenete is lehetne, mint a békesség.

A dal címe „A Médiaválogatott karácsonya”, amiből természetesen maxi és videoklip is készül, hogy mindenki megismerje és hallgassa sok szeretettel ezt az ajándékot.

Jónap Tamás

2006. 12. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 12. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2016. 03. 09. 9:47
Szép!VENDÉG

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Együtt énekel Csordás Tibor, Dobrády Ákos, Szebeni István és Farkasházy Tivadar cikk képei
Válogatás - Együtt énekel Csordás Tibor, Dobrády Ákos, Szebeni István és Farkasházy TivadarVálogatás - Együtt énekel Csordás Tibor, Dobrády Ákos, Szebeni István és Farkasházy Tivadar