Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Idén jön Anastacia új albuma

Anastacia - Idén jön Anastacia új albuma

Külföldi sajtóértesülések szerint Anastacia gőzerővel dolgozik új korongján, az anyag az ígéretek szerint legkésőbb ősszel megjelenik.

One Day In Your Life

Az új Anastacia album munkálatai a legnagyobb titoktartás mellett zajlanak, így egyelőre semmi érdemleges infó nem szivárgott ki. Csak annyi biztos, hogy a lemez még idén, valószínűleg a nyár végéig elkészül.

A legfeketébb hangú fehér énekesnő egyébként nem tétlenkedett legutóbbi, Pieces Of a Dream című válogatásalbuma után sem. Éppen egy éve, 2006 tavaszán látott napvilágot az első európai turnésorozatát megörökítő ANASTACIA - LIVE AT LAST Dvd. Eme turné során Anastacia több mint 800.000 rajongója előtt lépett színpadra 16 különböző országban. A koncert DVD megjelenése után Anastacia rögtön belevetette magát az új album előkészületeibe, később pedig hányatott sorsú magánélete is rendeződött, hiszen pár hónapja házasságot kötött testőrével.

Anastacia - Idén jön Anastacia új albuma

Anastacia 1973. szeptember 17-én született Chicagoban. Édesanyja színésznő volt a Broadway-en, édesapja pedig (aki egyébként egy másik nő miatt elhagyta a családot) bárénekesként dolgozott.

Tizenhárom éves korában egy tumort fedeztek fel a gyomrában. A későbbi vizsgálatok kiderítették, hogy az énekesnő egy nagyon súlyos betegségben, a Morbus Crohn-ban szenved, mely főleg az immunrendszert támadja. Ez a kór sajnos a törékeny hölgy egész eddigi életét végigkísérte, 2003. januárjában pedig kis híján romokba döntötte.

Anastacia a Professional Children's School-ban érettségizett Manhattanban. A zenével csak ezután került szorosabb kapcsolatba, először a 1018 nevű klubban figyeltek fel különös hangi adottságaira, és rögtön meg is hívták az MTV The Club című műsorába.

Bár karrierje nagyon nehezen indult (beleszóltak az öltözködésébe, nem akarták, hogy a saját, jellegzetes hangján énekeljen, le akarták beszélni szexepiljéről, a szemüvegekről, stb), innentől már nem volt megállás. Mostani menedzsere, Lisa Braudé hívta fel a figyelmét az MTV tehetségkutató műsorára, The Cut-ra. Ez egy olyan produkció volt, ahol minden versenyző a saját maga által írt dalokkal lépett fel. A többezer jelentkező közül végül 160-an indulhattak el a műsorban, Anastacia pedig bekerült a 10-es döntőbe. És bár nem Ő lett a győztes, a hatás nem maradt el. Az MTV vonalait szó szerint lebénították azok a hívások, amelyekben felőle érdeklődtek. Sőt, a műsor után, melyben kiesett, Michael Jackson személyesen hívta fel telefonon, és biztosította támogatásáról…

Anastacia - Idén jön Anastacia új albuma

A következő pár hétben Anastacia találkozott az összes nagyobb kiadó elnökével, és végül a Sony Epic/Daylight Records labeljénél kötelezte el magát. 2000-ben jelent meg debütáló albuma, a Not That Kind, amiből világszerte több mint 5 millió példány kelt el.

2001. november 26-án jött második lemeze, a Freak Of Nature, ami szintén rengeteg elismerést kapott.

De aztán történt valami.

Alig egy évvel később, 2003. januárjában egy rutinvizsgálat alkalmával rákos daganatot fedeztek fel a mellében. Azonnal kiderült, hogy a csomó rosszindulatú, mely szerencsére még csak a kezdeti fázisban tart. Anastacia nem omlott össze, emelt fővel, magabiztosan kezelte a helyzetet, és pár nappal később egy sajtóközleményt is kiadott:

„Harcos típus vagyok, nem hagyom, hogy a rák legyőzzön engem. Azt sem fogom engedni, hogy a betegség eluralja az agyam és teljesen letörjön. Gyerekkorom óta képes vagyok bármivel szembeszállni, és ezt fogom tenni most is".

Innentől Anastacia a mellrák elleni harc éllovasa lett, és nők millióinak vált a példaképévé. Amint legyűrte a szörnyű kórt, rögtön turnézni kezdett és bebizonyította: egészségi állapota jobb, mint valaha. A koncertek után egy perc pihenőt sem engedélyezett magának: még 2003 nyarán stúdióba vonult, hogy elkészítse harmadik albumát. Minket legutóbb 2005. februárjában varázsolt el a Papp László Budapest Sportarénában.

Juhász Gergely

2007. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Alonso 2007. 07. 14. 14:09
god teer/spanyolul jó zenét jelent
Zsuzsi 2007. 09. 04. 14:49
semmi véleményem cikröl!!!!!!!!!!
VENDÉG 2013. 09. 11. 15:59
jó !!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Idén jön Anastacia új albuma cikk képei
Anastacia - Idén jön Anastacia új albumaAnastacia - Idén jön Anastacia új albumaAnastacia - Idén jön Anastacia új albuma