Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Diaz és Timberlake megerősítették: vége

Justin Timberlake - Diaz és Timberlake megerősítették: vége

Elejét vette a további találgatásoknak Justin Timberlake és Cameron Diaz: Ők maguk jelentették be, hogy kapcsolatuknak valóban vége.

A szakításról szóló pletykák már a múlt év vége óta rendszeresek voltak a sajtóban. Ami biztos: Cameron Diaz és Justin Timberlake külön töltötték az ünnepeket. A Sexyback énekese szenteste előtt már fűnek-fának arról hencegett, hogy szakítottak Diaz-zal.


Karácsonykor Cameron a hegyekben síelt Colorado-ban, Justin pedig Tennessee államba látogatott a családjához. Az amerikai Star magazin értesülései szerint az ifjú titán december 22-én érkezett haza, és 27-én indult repült vissza Los Angelesbe.

Justin Timberlake - Diaz és Timberlake megerősítették: vége


Az otthon töltött napok alatt ráadásul Justin többször is találkozott régi barátnőjével, Veronica Finnel. Az 'N Sync egykori szépfiúja 23-án éjszaka egy memphisi szórakozóhelyen bulizott a régi haverjaival, és mikor megkérdezték, hol van Cameron, tömören csak ennyit mondott: "Szakítottunk. Vége!"

Az újév első napjaiban pedig már arról szóltak a hírek, hogy Justin Scarlett Johansson-nal gyűrögeti a lepedőt.

Cameron Diaz és Justin Timberlake három és fél évet töltöttek együtt. Nyolc év korkükönbség van köztük a színésznő javára. Cameron egyébként rendkívül korrekt társnak bizonyult, kapcsolatuk alatt mindig mindenben támogatta Justint. Pár hónapja például egy sajtótájékoztatón az egekig dícsérte a fiatalember legutóbbi, Futuresex/Lovesounds című albumát, mely valóban Justin eddigi legjobb, legkiforrottabb munkája.

A korong produceri munkálatain Timbaland és Will I Am dolgozott, a Futuresex/Lovesounds 2006. szeptember 11-én került a boltokba. A siker pedig nem maradt el: ennek az albumnak köszönhetően tavaly Justin Timberlake lett az év legjobb férfi előadója.

Juhász Gergely

2007. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Diaz és Timberlake megerősítették: vége cikk képei
Justin Timberlake - Diaz és Timberlake megerősítették: végeJustin Timberlake - Diaz és Timberlake megerősítették: vége