Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rockfeszt igazi legendákkal

Edda - Rockfeszt igazi legendákkal

A töretlen népszerűségnek örvendő magyar rockzene kiválóságai több mint harminc év dalait, hangulatát varázsolják a Papp László Budapest Sportaréna színpadára február 2-3-án.

A kétnapos fesztivál keretében tizenkét legendás rock zenekar lép fel a Sportaréna színpadán. Az esemény február 2-án, pénteken 17 órakor indul, amikor a Lord, Varga Miklós-Vikidál Gyula és a Boxer, Hobo, az Edda, a Bikini és a Skorpió lép fel. Egy nap múlva a Fáraó, a Deák Bill Blues Band, a Beatrice, a P.Mobil, a Karthago, valamint Korál szolgáltatja a jobbnál-jobb rockslágereket.

Edda - Rockfeszt igazi legendákkal

Az est műsorvezetője Nagy Feró lesz. – Nagy feladat ez számomra, komolyan készülök a fesztiválra. Már javában gyűjtöm a sztorikat, oly módon, hogy egyenként felhívom a zenekarokat, hogy szerintük mi hangozzék el az összekötőszövegben. Ezek közül a legérdekesebbekkel fogom szórakoztatni a közönséget, sőt játékkal is meglepem majd a jelenlévőket, a mini vetélkedő győztese a fellépők ereklyéivel lesz gazdagabb - árulta el Nagy Feró.

A főszervező kiemelte, céljuk, hogy mindkét nap teltház legyen. Ezért a belépőjegyek áránál maximálisan figyelembe vették azt, hogy minél többen el tudjanak jönni az eseményre.

Az egy napra szóló belépőjegyek 4900, 6900 és 8900 forintba kerülnek, míg a mindkét napra érvényes bérletek 7 900, 10 900 és 13 900 forintért lehet megvásárolni a Ticket Expressnél az interneten és a jegyirodáikban.

Jónap Tamás

2007. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rockfeszt igazi legendákkal cikk képei
Edda - Rockfeszt igazi legendákkalEdda - Rockfeszt igazi legendákkal