Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Khans és Vini a Karányi online remixverseny nyertesei!

Karányi - Khans és Vini a Karányi online remixverseny nyertesei!

Még novemberben hirdették ki Karányi Dani online remixversenyét, aminek eredménye végre megszületett. A Welcome To The Light / Újra itt a fény című dalból összesen 52 pályamunka érkezett be január 1-ig.

Ez a második alkalom, hogy Dani online remixversenyt hírdetett, hiszen 2005 decemberében az I May Be Your Star című dal hangmintáit tette szabadon felhasználhatóvá: akkor 41 remix készült a dalhoz.

Khans electro-minimal műve a győztes, Vini remixe a második helyezett az online remix versenyen. Gratulálunk a két nyertesnek, akik közül Khans egy Evolution X-Session Pro midi kontrollert nyert az M-Audio magyarországi képviseletétől, Vini pedig egy CLS Records és mp3music.hu zeneletöltési utalványt nyert!

Karányi - Khans és Vini a Karányi online remixverseny nyertesei!

A remixek ezúttal is elég eltérő stílusban készültek: electro house, progressive, minimal trance, uk garage, breakbeat és kísérleti zene, sőt mulatós dance kategóriában is érkeztek pályamunkák. A remixek elbírálásakor több szempontot is figyelembe kellett vennünk: újszerű hangzásvilág, művészi érték és zenei piacképesség alapján mérlegeltük a műveket. Több remix is felkeletette még az érdeklődésünket, úgy mint Dubman's Funkatech, Dj Zsolex, Off Light and Darkness, Astroo Dark, Aeron Aether és Fiba Hot Alsómackó remixe. Ezeket a remixeket a CLS Records - a nyertes remixekkel együtt - felhasználhatja más kiadók és terjesztők felé kiajánlott promóciós anyagain - természetesen előzetesen egyeztetve az alkotókkal.

Az összes beérkezett pályamű másfél perces részlete meghallgatható a www.karanyi.net-en !

2007. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 03. 03. 8:45
http://msnxmsn.com/ http://msnxmsn.com/vb http://msnxmsn.com/vb/f3 http://msnxmsn.com/vb/f7 http://msnxmsn.com/vb/f5 http://msnxmsn.com/vb/f17 http://msnxmsn.com/vb/f4 http://msnxmsn.com/vb/f6

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Khans és Vini a Karányi online remixverseny nyertesei! cikk képei
Karányi - Khans és Vini a Karányi online remixverseny nyertesei!Karányi - Khans és Vini a Karányi online remixverseny nyertesei!