Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szexuális zaklatással vádolják Paul McCartney-t

Paul McCartney - Szexuális zaklatással vádolják Paul McCartney-t

Mostohaanyja és mostohahúga is szexuális zaklatással vádolja Paul McCartney-t. A hölgyek azt állítják: az egykori gombafejű évekig fogdosta és zsarolta őket. Botrány van készülőben.

Paul McCartney-t feljelentették. A vád szexuális zaklatás, a felperes a mostohaanyja, Angie, és mostohahúga, Ruth. A két hölgyet McCartney az elmúlt tizenöt évben állítólag többízben zaklatta. Amikor Angie és Ruth ellenkezni próbáltak, az ex-Beatle kemény szavakkal, majd fizikai erejével is többször fenyegetőzött.

A jelek szerint a vád komoly lábakon áll, ráadásul McCartney erőszakos viselkedését válófélben lévő felesége, Heather is többször szóvá tette.

Paul McCartney - Szexuális zaklatással vádolják Paul McCartney-t

A 38 éves Mills és a 64 éves McCartney négy évig élt házasságban, majd tavaly májusban szétköltöztek és beadták a válópert. Azóta természetesen azon csámcsog a bulvárjsajtó, hogy mennyi pénz jár a korábban modellként dolgozó, majd egy balesetben fél lábát elvesztő Mills-nek. Paul egyébként minden követ megmozgat, hogy megmaradjon a vagyona, sőt: külföldi lapértesülések szerint ki akarja semmizni egykori feleségét. A párnak van egy hároméves lánya, Beatrice.

Juhász Gergely

2007. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szexuális zaklatással vádolják Paul McCartney-t cikk képei
Paul McCartney - Szexuális zaklatással vádolják Paul McCartney-tPaul McCartney - Szexuális zaklatással vádolják Paul McCartney-tPaul McCartney - Szexuális zaklatással vádolják Paul McCartney-t