Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ektomorf: újra itthon!

Ektomorf - Ektomorf: újra itthon!

Ismét Magyarországon játszik az Ektomorf, mely az Outcast c. anyaguk lemezbemutatójának is tekinthető. A honi metal bandák közül a legnagyobb nemzetközi sikereket elért zenekar ezúttal főzenekarként tér vissza Budapestre, méghozzá egy különleges koncert erejéig.

Outcast

Az Ektomorf most azokkal a hazai bandákkal lép fel 2007. január 19-én az A38 hajón, akikkel anno a leghíresebb hazai koncertkörútján, a "Terrorista Turnén" is szerepelt. Farkas Zotyáék mellett ugyanis a Replika és a CdT utód Cadaveres is fellép ezen a napon az A38 hajón. A nyitóprodukció pedig a Gire koncertje lesz.

Az Ektomorf mára komoly nemzetközi rajongóbázist tudhat magáénak, fellép a legnagyobb metalfesztiválokon, és a műfaj leghíresebb csapataival játszhat együtt, mint például Fear Factory és a Kreator. Éppen az utóbb említett német thrasherek vendégeként szerepeltek Zotyáék utoljára Magyarországon, a Petőfi Csarnokban. Ezúttal főbandaként tér vissza az Ektomorf Budapestre.

Mind a négy zenekarra igaz, hogy nyers metalzenéjébe különleges zenei elemeket sző, és/vagy meglepő témákat jár körbe a dalszövegekben: a gyors és agresszív thrash metalban utazó Replika Krisna-tudatú frontembere az egyén, a lélek önmegvalósítását helyezik előtérbe a szövegekben, a Cadaveres törzsi ritmusokkal ötvözi hc-thrash zenéjét, a Gire avantgarde dalait pedig a népzenei hangulatok és a versszerű, irodalmi igényességgel megírt szövegek teszik egyedivé.

Infok:
időpont: 2007. január 19. 19h
helyszín: Budapest, A38 hajó
jegyár: 2200 Ft, a helyszínen 2500 Ft.

Gab

2007. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ektomorf: újra itthon! cikk képei
Ektomorf - Ektomorf: újra itthon!