Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Heaven Street Seven: Akusztikus koncert

Heaven Street Seven - Heaven Street Seven: Akusztikus koncert

A Heaven Street Seven szinte napra pontosan egy évvel azután, hogy a cannes-i MIDEM-ről - egyetlen közép-európai zenekarként - elhozta a rangos 'European Breakthrough 2006' díjat, különleges programmal jelentkezik. Szűcs Krisztián és zenekara egy újabb nem mindennapi fellépésre készül.

Janáur 23-án a Művészetek Palotájában, a megszokottnál csendesebb, visszafogottabb, akusztikus és újrahangszerelt köntösbe öltözteti dalait a HS7, s visszatekint a közismert és kedvelt, többnyire egy szál gitárral írt HS7-dalok eredete felé.

A különlegességek sora azonban itt nem ért véget, hiszen a zenekar erre az estére vendégeket is invitált a MüPába. A HS7 koncertje előtt az osztrák indie-színtér legnépszerűbb, több komoly osztrák könnyűzenei díjjal is honorált, legutóbb éppenséggel egy teljes filmzenét komponáló zenekara, az immár hazáján kívül is sikeres Garish lép fel. A Heaven Street Sevennel együtt muzsikál majd egy vonósnégyes, továbbá a legutóbbi budapesti HS7-koncertről ismert, autentikus roma folkzenét játszó Karavan Familia. Az este speciális vendége pedig - két dal erejéig - Presser Gábor, akit egyfelől nem kell bemutatni, és aki - másfelől - az elmúlt hónapokban több fórumon is egyik kedvenc hazai zenekaraként beszélt a HS7-ről.

A HS7 a koncertet követően legközelebb csak április közepén lesz látható Budapesten.

Gab

2007. 01. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 01. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Heaven Street Seven: Akusztikus koncert cikk képei
Heaven Street Seven - Heaven Street Seven: Akusztikus koncert