Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamiroquai: Az ég meghódítása!

Jamiroquai - Jamiroquai: Az ég meghódítása!

Különleges fellépésre készül a Jamiroquai az egyik mobilgyártó céggel karöltve. 2007. február 27-én az angol csapat 35.000 láb magasságban kíván koncertet adni nagyjából 200 szerencsés rajongó számára, egy direkt erre a célra speciálisan átalakított repülőgépen.

A támogató cég által megálmodott "Buli az égben" elnevezésű eseményre már folyik a repülőgép átalakítása. A légi jármű a tervek szerint Münchenből fog felszállni, és egy egyelőre meg nem nevezett európai városban fog landolni, ahol a rajongók egy újabb különleges koncertben részesülnek. A nyereményút magába foglalja a szállást, valamint másnap a visszaútra szóló repülőjegyet is.

Jay Kay, a csapat énekese így nyilatkozott az eseményről:
"Páratlan koncertről lesz szó, hiszen senki nem próbálkozott korábban hasonlóval. A rock and roll a kötöttségekből való kitörésről szól, a 'Buli az égben' pedig pontosan ilyen esemény."

Azoknak sem kell bánkódnia, akik esetleg lemaradnak a különleges kezdeményezésről, hiszen a mobilgyártó cég az év folyamán letölthetővé teszi a felvételt az új generációs Walkman telefonjai tulajdonosai számára.

A koncert nemcsak egy nagyszerű promóciós fellépés, hanem hivatalos Guiness-rekordkísérlet is lesz egyben, hiszen a Guiness-rekordok egy hitelesítője is jelen lesz az eseményen, hogy a koncert úgy maradjon meg a köztudatban, mint a valaha volt legmagasabban megtartott buli, későbbi emléket állítva ezzel is a zenekarnak.

Amennyiben mindezt élőben szeretnéd átélni, nem kell mást tenned, mint játszanod és válaszolnod a mobilcég weboldalán található kérdésekre, és már csak egy kis szerencse kell, hogy a várhatóan sok tízezer beküldőből te legyél a 200 kiválasztott egyike...

Gab

2007. 01. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 01. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamiroquai: Az ég meghódítása! cikk képei
Jamiroquai - Jamiroquai: Az ég meghódítása!