Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Neo-sikerek Hollandiában

Neo - Neo-sikerek Hollandiában

Teltházas koncerttel mutatkozott be a holland zenei szakma előtt a Neo zenekar: hazánkat képviselték Európa legnagyobb showcase fesztiválján, a Eurosonic fesztiválon, Groningenben.

A magyar pop szcéna egyik legmeghatározóbb zenekara január közepén a hollandiai Groningenben lezajló Eurosonic fesztiválon képviselte hazánkat. Az immár több évtizedes múltra visszatekintő rendezvény az európai zenei szakma fontos találkozási pontja, hiszen programjában az egyes koncertek mellett számos konferencia és megbeszélés is helyet kap.

Bemutatkozás mondhatjuk, hogy tökéletesre sikeredett: a Neo zenekar teltházas koncertet adott, melyet rögzített a legrégebbi német zenei tv műsor, a Rockpalastis , mely egy interjúval együtt január végén kerül adásba Németországban. Emellett a zenekar a 160 résztvevő közül felkerült a fesztivál hivatalos cd-jére a Red Button c. dallal.

Neo - Neo-sikerek Hollandiában

Szintén nemzetközi vonatkozású hír , hogy néhány hete a Neo leszerződött a belga Jamuzzi ügynökséggel, akik a BENELUX államokban képviselik a jövőben a zenekart. Német nyelvterületen (Németo, Ausztria, Svájc) az egyik legnagyobb német koncertszervező iroda, a Solarpenguin (Martin Gore, Andy Fletcher, Client, Kosheen, IAMX, n.o.h.a., DJ Krush, Dub Pistols stb.) szervezi a jövőben a zenekar koncertjeit. Hazai hír pedig , hogy 2006-ban a VIVA zenei csatorna chartjain a Record Straight című dal szerepelt a második legtöbbet az angol Blank & Jones traance-house duó után. További érdekesség, hogy a zenekar befejezte a koncert dvd utómunkálatait is, mely az Absolution c. új single felvezetésével kerül hamarosan a boltokba. Élőben legközelebb márciustól találkozhattok a csapattal.

2007. 01. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Neo-sikerek Hollandiában cikk képei
Neo - Neo-sikerek HollandiábanNeo - Neo-sikerek Hollandiában