Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Majdnem meglincselték Lindsay Lohant

Lindsay Lohan - Majdnem meglincselték Lindsay Lohant

Lindsay a minap - eddig tisztázatlan okokból - húsz percig tartózkodott egy nightclub mellékhelységében. Az ajtót magára zárta, a felgyülemlett tömeg pedig bedurvult.

Lindsay Lohan a Los Angeles-i Les Deux nevű luxusbárban múlatta az időt, ám megjelenése csaknem tragédiába torkollt. A botrányhősnő ugyanis húsz percet töltött az illemhelységben - természetesen annak biztos tudatában, hogy mögötte már jó hosszú sor keletkezett. A hosszas és kínos várakozásra kényszerített hölgyek pedig nem hagyták büntetlenül az esetet.

A vendégek egy darabig még türelmesek voltak, ám tíz perc elteltével elszabadult a pokol. Az egyre türelmetlenebbül várakozó nők dühödt csőcselékként követelték, hogy Lohan hagyja el végre a mellékhelységet, az egész szórakozóhely zengett a trágárnál trágárabb káromkodásoktól.

Lindsay Lohan - Majdnem meglincselték Lindsay Lohant

Húsz perc várakozás után – mikorra a tömeg már egy emberként rugdosta az ajtót – Lindsay végre kijött a mosdóból. Azonban ahelyett, hogy valami elfogadható magyarázattal szolgált volna, inkább olajat öntött a tűzre. Flegmán a tömeghez fordult és azt kérdezte: „Melyikőtök mondta, hogy b*-szam meg???”

Ez volt az utolsó csepp a pohárban, az egyik vendég elgáncsolta Lindsay-t.

Kár ezért a nőért, Rumours című debütáló kislemezét két éve nagyon jól fogadta a szakma. Ma azonban már csak botrányaival tud a címlapokra kerülni: néhány hónapja bejárt a világot az a kép, amelyen kivillantja legintimebb testrészét egy átmulatott éjszaka után. Alig egy héttel ezelőtt pedig többek között miatta ment tönkre Marylin Manson házassága.

Juhász Gergely

2007. 01. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
nuni 2007. 03. 21. 20:18
erre is csak aszt tudom mondani hogy lindsay

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Majdnem meglincselték Lindsay Lohant cikk képei
Lindsay Lohan - Majdnem meglincselték Lindsay LohantLindsay Lohan - Majdnem meglincselték Lindsay Lohant