Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorban

Dieter Bohlen - Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorban

Kínos incidens történt a német RTL televízió Superstar című tehetségkutató műsorában. Dieter Bohlen zsűritag keményen kiosztotta az egyik versenyzőt, aki viszont nem hagyta annyiban a kritikát.

Pár éve még mi is meghökkentünk azon, hogy a Megasztárban milyen kemény és kínos kritikával illetnek egyes versenyzőket. Aki viszont egyszer-egyszer nyomon követi a Superstar-t az RTL-en, az hamar rájöhet: a mi Megasztárunkban elhangzott beszólások semmik ahhoz képest, ahogy Berlinben bánnak a versenyzőkkel.

Egyébként roppant érdekes, hogy a német közvélemény a Superstar zsűrije (Dieter Bohlen, Heinz Henn és Anja Lukaseder) közül leginkább éppen az ex-Modern Talking énekesének nyomdafestéket nem tűrő véleménnyilvánításától mászik a falra dühében…

Dieter Bohlen - Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorban

Na mindegy. A minap egy magát Dr. Love néven aposztrofált fiatalember próbálta elbűvölni a tévénézőket a Kelly Family Ring Of Fire című dalával. A hatás viszont nem maradt el: a zsűri egy emberként fintorgott, Bohlen pedig szó szerint kikelt magából:

Dieter Bohlen - Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorban

„Istenem, hogy Te mekkora sz*r vagy! Ilyen sz*rt még életemben nem hallottam! Ki vagy Te, hogy ezzel a sz*r hanggal ide jössz és idegesítesz minket? Na húzzál haza!” - ezt mondta szó szerint Bohlen. A megilletődött srác először nyelt egyet, letette a gitárját, majd a zsűriasztalhoz ment, fogta az egyik vizes poharat és képen öntötte Heinz Henn-t és Dieter Bohlent.
A kínos afférnak végül egy biztonsági ember vetett véget, aki gyorsan kivezette Dr. Love-ot a teremből.

Szegény Bohlent az ág is húzza: karácsony előtt brutális rablás áldozata lett hamburgi villájában, az elkövetőket egyelőre nem találták meg.

Juhász Gergely

2007. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 05. 09. 9:52
Nem semmi story,Dieter régen jobb volt.-...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorban cikk képei
Dieter Bohlen - Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorbanDieter Bohlen - Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorbanDieter Bohlen - Képen öntötték Dieter Bohlent egy tévéműsorban