Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hamarosan új Sting DVD

Sting - Hamarosan új Sting DVD

Sting reneszánsz zene iránti rajongásának legújabb eredménye a The Journey & The Labyrinth - The Music of John Dowland címet viselő DVD, mely hazánkban február közepén kerül a lemezboltok polcaira.

Február 12-én jelenik meg Sting legújabb DVD-je The Journey & The Labyrinth címmel, mely bónusz CD-vel egészül ki. A sokoldalúságáról ismert művész ismét bizonyítja, hogy rajongása töretlen a reneszánsz zene iránt, hiszen az őszi hónapokban dobta piacra a Songs from the Labyrith című korongot, melyen Sting igazi reneszánsz dallamokat lanton adott elő. A mostani DVD ennek az audioanyagnak a folytatása.

A DVD anyagát nagyrészt Sting XVI. századi birtokán, a Lake House-ban vették fel, de láthatjuk olasz otthonának (Il Palagio) reneszánsz kertjét is, ahol Edin Karamazov lantművésszel gyakorol. A DVD-n természetesen a Songs From The Labyrinth album élő koncertanyaga is látható a londoni St Luke’s templomból, valamint figyelemmel kísérhetjük Dowland szakértőkkel folytatott beszélgetését, továbbá a zeneszerző Sir Robert Cecilhez írt levelének részletei is felcsendülnek Sting tolmácsolásában. A CD a londoni koncert hanganyagát tartalmazza, a ráadások között pedig olyan érdekességek is megtalálhatók, mint pl. a Message In A Bottle vagy Robert Johnson klasszikus blues szerzeményének, a Hellhound On My Trailnek a lantváltozata. Sting és Edin Karamazov februárban és márciusban a labirintus-albummal Európában koncertezik, a turné-állomások között szerepel Párizs, Bázel, Firenze, Róma, Milánó, München, Frankfurt, Hamburg, Amszterdam, Antwerpen, Berlin, Düsseldorf, Baden-Baden, Bécs és Stuttgart is.

2007. 01. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hamarosan új Sting DVD cikk képei
Sting - Hamarosan új Sting DVD