Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Filmzenét írt Yonderboi

Yonderboi - Filmzenét írt Yonderboi

A 38. Magyar Filmszemle egyik nyitófilmjeként debütál Sándor Pál rendezésében készült Noé Bárkája, melyhez a filmzenét Yonderboi szerezte. Nem kis megtiszteltetés ez, hiszen Sándor Pál 18 év után rendezett alkotásáról van szó, melyben Törőcsik Maritól Garas Dezsőn át Alföldi Róbertig számos színészegyéniség szerepel.

2007. január 30 – február 6-ig tartó 38. Magyar Filmszemle nyitóalkotása lesz Sándor Pál visszatérő egész estés alkotása, a Noé bárkája, melynek zenéje Yonderboi nevéhez fűződik. Yonderboi már számos filmes produkcióhoz kölcsönzött zenét, többek között a legutóbbi albumán is megtalálható ’Badly Broken Butterflies’ c. dala az egyik legismertebb amerikai sorozat , a CSI: Miami – A helyszínelők egyik epizódjában is szerepelt, de egész estés alkotáshoz még nem készített teljes filmzenét. Segítőtársai ezúttal is Kutzora Edina, Schrank Doma, Márkos Albert és Subicz Gábor voltak. A többhónapos munka eredménye január 30-án a Filmszemle nyitóestjén debütál a Budapesti Kongresszusi Központban. A Noé bárkája egyébként Sándor Pál 18 év után rendezett játékfilmje, melynek főbb szerepeiben Garas Dezső, Kállai Ferenc, Törőcsik Mari, Alföldi Róbert, Badár Sándor és Szőke András látható majd. Yonderboi azaz ifj. Fogarasi László így nem kis nevek mellé csatlakozik ebben a produkcióban.

Yonderboi-al kapcsolatban friss hír, hogy végre elkészült a hivatalos honlapja, amit a www.yonderboi.com címen találhattok meg. Élőben pedig legközelebb a Nagy Britmánia nevű rendezvényen február 3-án a Jövő Háza Fogadójában találkozhattok vele.

fkriszta

2007. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Filmzenét írt Yonderboi cikk képei
Yonderboi - Filmzenét írt Yonderboi