Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Bécsi Operabál díszvendége: Paris Hilton

Paris Hilton - A Bécsi Operabál díszvendége: Paris Hilton

Miközben a hazai Operabál szervezői minden követ megmozgatnak, hogy elhozzák Budapestre Daryl Hannah-t, a sógorok is belenyúltak a tutiba: az idei Bécsi Operabál díszvendége Paris Hilton lesz.

Paris a világhírű osztrák építész, Richard Lugner meghívására érkezik Bécsbe a február 15-i Operabálba. A megjelenést a botrányhősnő menedzsere már visszaigazolta, így Sophia Loren, Pamela Anderson és Geri Halliwell után Paris Hilton is tiszteletét teszi az osztrák főváros egyik legfontosabb társasági eseményén.

A bécsi sajtó természetesen kiemelt helyen foglalkozik a hírrel, hiszen ha Paris csak negyedannyira engedi el magát, mint ahogyan tenni szokta (pl.: nyilvános behányás), a Bécsi Operabál kínos botrányba fulladhat.

Paris Hilton - A Bécsi Operabál díszvendége: Paris Hilton

Sokan számítanak arra, hogy a Hilton szállodalánc örököse a bál után eltölt néhány napot Bécsben és környékén (így például Budapesten), ám erre vajmi kevés az esély. Paris ugyanis rögtön a bál után hivatalos egy „szolíd” VIP-partyra a festői szépségű Bad Ischl-be, ahonnan valószínűleg azonnal visszarepül Los Angelesbe, hiszen február 17-én ünnepli huszonhatodik születésnapját.

Paris Hilton - A Bécsi Operabál díszvendége: Paris Hilton

Paris Hilton (eredeti nevén Paris Whitney Hilton) 1981. február 17-én született New York-ban. Mint multimilliomos ifjú titán, hamar a nemzetközi showbiznisz egyik főszereplője lett, könnyűzenei debütálására sem kellett sokat várni. Ám mivel a kiadók sorra csukták be előtte a kapukat, és nem voltak hajlandók leszerződtetni, kitalált egy egyszerű megoldást: alapított egy saját kiadót (végülis ha Mohamed nem megy a hegyhez…).

Aztán 2005-ben kapott egy óriási lehetőséget. Írtak Neki egy dalt, aminek az volt a címe: Don’t Cha.
Paris meghallgatta, majd flegmán visszautasította – mondván, ez egy gagyi zene, amelyből sosem lesz sláger. A Don’t Cha így került a Pussycat Dolls-hoz, akik az egész világot térdre kényszerítették vele.

Paris első albumát fintorogva fogadta a szakma, de Stars Are Blind című debütáló kislemezét mégis szénné játszották mindenhol a világon. Kíváncsian várjuk, mit alakít Bécsben február 15-én.

Juhász Gergely

2007. 01. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Bécsi Operabál díszvendége: Paris Hilton cikk képei
Paris Hilton - A Bécsi Operabál díszvendége: Paris HiltonParis Hilton - A Bécsi Operabál díszvendége: Paris HiltonParis Hilton - A Bécsi Operabál díszvendége: Paris HiltonParis Hilton - A Bécsi Operabál díszvendége: Paris Hilton