Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Holly Valance A Szökésben

Holly Valance - Holly Valance A Szökésben

A sasszeműek már biztosan kiszúrták Holly Valance-t a Szökés című filmben. Az énekesnőnek nem idegen a kamera, hiszen színésznőként kezdte karrierjét, mielőtt berobbant volna a listákra a Kiss Kiss-szel. Utánajártunk, hogy jutott idáig, és mi van vele mostanában.

Holly Rachel Valance 1983. május 11-én született Új-Zélandon, majd a család pár évvel később Brightonba költözött Ausztráliába. Valance egyébként sosem álmodozott arról, hogy a szórakoztatóiparban fog tevékenykedni, ám mivel édesanyja, Rachel Ausztrália egyik legkeresettebb topmodellje volt (sőt, az édesapja, Ryko is), nem nagyon volt más választása. Bár ezt valószínűleg nem bánja.

Holly Valance - Holly Valance A Szökésben

A kis Holly már tizennégy évesen a kifutókon tündökölt, majd 1999-ben jött élete lehetősége: szereplőket kerestek az ausztrál Neighbours (Szomszédok) című szappanoperába – ezzel a szériával indult Kylie Minogue sikertörténete is. Valance simán megkapta Felicity Scully szerepét, melyet egészen 2002-ig teljesen korrekt színvonalon alakított.

Ekkor döntött úgy, hogy belekóstol a popbizniszbe, és jól tette. Debütáló kislemeze, a Kiss Kiss (mely Tarkan Simarik című dalának átirata) óriásit robbant: hosszú ideig volt abszolút No1 egész Európában és Ausztráliában, de Amerikában is csont nélkül bejutott a Top 10-be. Következő kislemezét, a Down Boy-t 2002. szeptemberében dobták piacra.

Holly Valance - Holly Valance A Szökésben

Aztán fogta magát, és jól kirúgta a menedzserét, mert az állítólag kikezdett vele. Következő, 2003-ban megjelent State Of Mind című albumát már egy másik stábbal dobta össze, és megkapta érte A legjobb új művész díjat is.

A folytatás azonban sajnos elmaradt, Holly még ebben az évben bejelentette, hogy határozatlan időre szünetelteti énekesi pályáját. Azonban esze ágában sem volt eltűnni: mindig is nagy érzéke volt az üzlethez, úgyhogy nemes egyszerűséggel ment a pénz után (vagy inkább a pénz ment utána).

Holly Valance - Holly Valance A Szökésben

2000-ben egy magazin A világ egyik legszexisebb hölgyének titulálta, majd két éve a GQ-díjat is megkapta, és Ő lett az Év Nője.

2004-ben kötött egy brutális, 3 millió dolláros szerződést a Schwartzkopf-fal. Mindezért csak annyit kellett tennie, hogy megengedte, megfelelő nyilvánosság mellet a cég termékeivel kezeljék, ápolják és fessék a haját.

Azóta kicsit visszavett a tempóból: részt vesz néhány állatvédő egyesület munkájában, és igyekszik minél több időt tölteni a barátaival.

2006-ban Holly azonnal igent mondott, mikor megkeresték a Prison Break producerei, hiszen Ő maga is nagy rajongója a sorozatnak. Szerepe szerint Michael Scofield volt felesége, Nika Volek, aki Prágában dolgozott prostituáltként. Chicagoba akarták eladni, amit Scofield megakadályozott: elvette a lányt, csak azért, hogy az megkapja a vízumot, és végre önállóan letelepedhessen Amerikában.

Juhász Gergely

2007. 01. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Holly Valance A Szökésben cikk képei
Holly Valance - Holly Valance A SzökésbenHolly Valance - Holly Valance A SzökésbenHolly Valance - Holly Valance A SzökésbenHolly Valance - Holly Valance A Szökésben