Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Stephen Gately korcsolyázik?

Stephen Gately - Stephen Gately korcsolyázik?

Az egykori Boyzone énekese első albuma után igencsak eltűnt, igaz nemrég melegbotrányairól hangzott a bulvársajtó. A srác is részt vett pár nap ezelőtt a Danicing on Ice c. tánc showban ahol egy profi jégtáncos volt a partnere.

A show lényege, hogy ismert angol celebek és profi jégtáncosok versengenek a legjobb jégtáncos díjért. A népszerű rendezvényt hamarosan az egyik hazai kereskedelmi csatorna is műsorra tűzi, nyílván magyar sztárokkal. A Dancing On Ice döntőjébe Gately és profi jégtáncos partnere, Kristina nem jutott be, de a középmezőnyben szerepeltek.

„Egyáltalán nem tudok korcsolyázni, örültem a felkérésnek, de egyben féltem is. Kristina sokat segített, mikor többször elestem megnyugtatott, hogy ez természetes. Meglepetés volt a mezőny is, hiszen a zsűri 15 pontot adott, ami elég volt, hogy eljussunk a döntőig. A sorsunk a nézők kezében van, ha nem lesz folytatás, akkor is elmondhatom, hogy egy profi táncossal szerepeltem együtt. Ami pedig a magánéletemet illeti, legyen az én titkom. Viszont hamarosan újra lemezt szeretnék készíteni, ötletek már vannak. A többi a jövő zenéje.” – nyilatkozta Stephen, aki sárga-fekete jelmezben táncolt Barry White „The first, the last and everything” c. örökzöldjére.

Jónap Tamás

2007. 01. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 01. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Stephen Gately korcsolyázik? cikk képei
Stephen Gately - Stephen Gately korcsolyázik?