Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Machine Mouse: visszatérés új kiadó szárnyai alatt

Machine Mouse - Machine Mouse: visszatérés új kiadó szárnyai alatt

A Machine Mouse immár megújult felállásban január első napjaiban egy új maxival jelentkezett. A 'Fenn a csúcson' című dal a beharangozója a márciusban boltokba kerülő 'Egérút' c. új korongjuknak, mely már az mTon kiadó gondozásában lát napvilágot.

A 'Fenn a csúcson' című klipet ugyan még tavaly forgatták le Nánási Pali vezényletével, de idén került be a hazai zenei csatornára. A zenekarhoz illően a klipforgatásról nem hiányozhattak a jó csajok, a rocker barátok és a sörök sem. A forgatás nagyon jó ütemben és jó hangulatban telt, addig, amíg nem jött az az ötlet, hogy amikor a fiúk zenélnek, akkor a mögöttük lévő falat átfessék. Ha egy idegen lépett volna be a helyszínre, akkor azt gondolhatta volna, hogy éppen felújítják a helyiséget. Mint az igazi szobafestők, létrán, nagy ecsettel kenték a felületet. Ami egyébként nagyon jól sikerült. A fiúk addig természetesen a sörök társaságában pihentek. Így a forgatás elhúzódott, ami a stábnak nem annyira volt jó, a fiúknak meg akkor kezdődik az élet.

2007. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Machine Mouse: visszatérés új kiadó szárnyai alatt cikk képei
Machine Mouse - Machine Mouse: visszatérés új kiadó szárnyai alattMachine Mouse - Machine Mouse: visszatérés új kiadó szárnyai alatt