Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Indul az It's Rite Break Dance Battle

Animal Cannibals - Indul az It's Rite Break Dance Battle

Február 23-án a Petőfi Csarnok falai között kerül megrendezésre az It's Rite Break Dance Battle, ahol minden vállalkozókedvű fiatal kipróbálhatja magát. A verseny kritériumait az alábbiakban foglalták össze a szervezők.

Versenykiírás/Versenyszabályzat

- ezt a break tánc versenyt az Animal Cannibals és a hiphop.hu szervezi, 2007. február 23-án, 15:00-23:00 között, Budapesten a Petőfi Csarnokban (XIV.ker. Zichy Mihály út 14.).
- a versenykiírást hosszú előkészítő munka előzte meg. A versenykiírást és a versenyszabályzatot a szervezők több hazai és külföldi verseny tanulmányozása és a saját, valamint break táncos szakértők tapasztalatai alapján állították össze.
- a verseny egészéről a VIVA televízió kép- és hangfelvételt készít, mely több adásban kerül levetítésre.
- a versenyre bármilyen hazai vagy külföldi break tánc csoport jelentkezhet.
- egy versenyző csak egy csapatban indulhat.
- a jelentkező csapatok száma nincs maximálva.
- egy csapat minimum 3, maximum 5 fő lehet.
- nevezési díj nincs, sőt az eseményre is ingyenes a belépés.
- nevezni kizárólag a www.hiphop.hu/itsrite webcímen lehet. Jelentkezési határidő: 2007. február 20. este 23:59. A versenyen csak azok indulhatnak, akik a fenti Internet címen neveznek. Kivétel nincs.
- a nevező csapatokat a szervezők e-mail-ben vagy telefonon értesítik a nevezés elfogadásáról és a verseny részleteiről.
- a nevezés önmagában nem ad jogot a versenyen való indulásra. Csak azok indulhatnak el a versenyen, akik a helyszínen, a verseny napján délelőtt 15:00-15:45 között regisztráltatják magukat, valamint aláírásukkal erősítik meg a versenyen való részvételük szándékát, továbbá elfogadják a verseny szabályait.
- a verseny szerkezete: elődöntő (show)- középdöntő (párbaj)- döntő (párbaj)
- az elődöntőben mindenkinek be kell mutatnia egy maximum 4 perces Show-t. Ezt akár saját zenére is megtehetik. Zenét a helyszínen lévő DJ-k is tudnak szolgáltatni, azonban akik saját zenei alapra kívánnak táncolni az elődöntőben (Show), azok ne felejtsék otthon a CD-t (más hanghordozót nem tudunk lejátszani).
- az elődöntőből 8 csapat jut be a középdöntőbe, a 4 perces Show-juk alapján. Az összes Show megtekintése után, a középdöntőbe jutásról egy 4 főből álló zsűri dönt.
- a középdöntőbe jutott 8 csapatot a műsorvezetők véletlenszerűen összesorsolják párokba. Az összesorsolt csapatok egyenes kieséses rendszerben versenyeznek tovább. Vagyis, a jobb csapat továbbmegy, a gyengébb kiesik a versenyből. A 8 csapatból 4, a 4-ből 2, 2-ből 1.
- párbajok időtartama 5 perc.
- az első helyen végző csapat nyereménye: 250.000 Ft készpénz.
- az egymás ellen versenyző csapatok a párbaj alatt nem érhetnek egymáshoz és semmilyen fizikai kontaktust nem alkalmazhatnak.
- a párbajokat a 4 főből álló zsűri és +1 szavazattal a közönség dönti el.
- a zsűri, vagy az esemény főszervezői bármikor kizárhatják azt a csapatot, amely megszegi a szabályokat, akadályozza a verseny vagy a tévéfelvétel sikeres lebonyolítását.
- kizárható továbbá az a csapat, amely késésével, felkészületlenségével vagy nem munkaképes állapotban történő megjelenésével a versenyt hátráltatja, a tévéfelvétel színvonalát veszélyezteti, vagy súlyosan túllépi a versenykiírásban szabályozott műsoridőt.
- a szervezők fent tartják a jogot, hogy a jelentkező csapatok számától függően kis mértékben változtathatnak a kiíráson.

Ha bármilyen segítségre van szükséged az internetes jelentkezéssel kapcsolatban, hívd a 30/2770-176 (Stégner Ákos) számot.

Találkozzunk február 23-án, az év Break Battle-jén!

2007. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Anita 2007. 03. 16. 19:46
Én bírom a szövegüket!
Vendég 2007. 09. 13. 21:03
Közönséges rapzene. Már nagyon unom az ilyeneket. -------------------------------------- Tiesto Feel The Rhythm

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Indul az It's Rite Break Dance Battle cikk képei
Animal Cannibals - Indul az It's Rite Break Dance Battle