Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Usher közmunkára ítélve

Usher - Usher közmunkára ítélve

Ushert a napokban bűnösnek találta a bíróság gyorshajtás miatt. Aminek következtében pénzbírsággal sújtotta a Georgia-i bíróság, valamint közmunkára is ítélte az énekest. Az ítéletet egy múlt nyári eset ügyében mondták ki.

Múlt év júliusában gyorshajtás miatt indult eljárás Usher ellen, aki Georgia utcáin bőven túllépve a megengedett sebességhatárt száguldozott. Az ügyben múlt kedden hozott ítéletet a helyi bíróság, akik pénzbírság megfizetésére és közmunkára ítélték Ushert. Az ítélet értelmében 425 dollárt kell kifizetnie, valamint 20 óra közmunkát köteles vállalni a bíróság által megszabott feltételek szerint, így akár úgy is járhat mint Boy George, aki ugye nem is olyan régen New York utcáit volt kénytelen végigsöpörni. A jelek szerint Usher egyáltalán nem ijedt meg az ítélet hallatán, sőt a bíróságból távozván főleg autogrammosztogatással volt elfoglalva.

fkriszta

2007. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
kitti 2007. 03. 20. 14:27
nagyon jo a cikk hiszen ushert imádom ha ö nem létezne nem is tom hogy mit érne az életem és ha valakinek van valamilye usherrol akkor csak irjatok pussy sya

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Usher közmunkára ítélve cikk képei
Usher - Usher közmunkára ítélveUsher - Usher közmunkára ítélve