Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Spice Girls-é minden idők legrosszabb filmje

Spice Girls - A Spice Girls-é minden idők legrosszabb filmje

A Spice World című filmet választotta minden idők legrosszabb mozijának az MSN Movies. Tizenkétezer szavazó döntött, felettéb érdekes lett a teljes lista.

A Spice Girls 1997-es Spice World című filmje lett minden idők legborzalmasabb alkotása. A második helyen a tizenegy Oscart nyert Titanic végzett, míg a harmadikra a Grease második része futott be.

Íme a teljes lista:

01. Spice World
02. Titanic
03. Grease
04. Waterworld
05. Motel
06. Anaconda
07. Batman és Robin
08. Gigli
09. Macskanő
10. Állj, vagy lő a mamám!

Spice Girls - A Spice Girls-é minden idők legrosszabb filmje

Az aranyérmes Spice Girls olyan - sosem titkolt - üzleti vállalkozás volt, amely kőkeményen meghatározta a kilencvenes évek második felének divatját és zenei életét. Ők indították útjára az ún. "girlpower" mozgalmat, és számos követőre találtak.

Az együttes első kislemeze, a Wannabe 1996 nyarán jelent meg, és egész Európában a No1 pozícióig jutott. Még ebben az évben jött a nagylemezük, ami a tíz évvel ezelőtti karácsonyi szezon egyik legkelendőbb ajándéka volt.

Második albumuk, a Spice World 1997-ben került a boltokba az azonos című filmmel párhuzamosan. 1998-ban Geri Halliwell minden előzmény nélkül kilépett a zenekarból, és egy évvel később kiadta Schizophonic című szólólemezét, amely akkorát bukott, mint egy ház.

A csapat ettől függetlenül nem oszlott fel, és 1998 karácsonyán kiadták a Goodbye című kislemezüket. Ezzel párhuzamosan a tagok szólóban is elkezdtek próbálkozni: Melanie B megcsinálta az I Want You Back-et Missy Elliottal, Melanie C elég szép sikereket aratott a Northern Star-ral, de Emma Bunton What Took You So Long című debütáló kislemezét is játszották hébe-hóba a rádiók és a zenetévék.

2000-ben a csapat újra összeállt, és sztárproducerek közreműködésével vették fel búcsúlemezüket Forever címen.

2006-ban már biztosnak tűnt a Spice Girls - Geri Halliwell nélküli - visszatérése, ám a menedzsment túl sokat szöszölt a részleteken. Időközben pedig újra összeállt az All Saints, úgyhogy a fűszeres lányok reneszánszára egy jó ideig biztosan várni kell.

Juhász Gergely

2007. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Spice Girls-é minden idők legrosszabb filmje cikk képei
Spice Girls - A Spice Girls-é minden idők legrosszabb filmjeSpice Girls - A Spice Girls-é minden idők legrosszabb filmje