Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztve

Paris Hilton - Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztve

390 dollár pénzbüntetésre és 3 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Paris Hiltont. A szállodalánc örökösnője egy tavaly őszi ittas vezetésért állt a Los Angeles-i bíróság elé.

Illetve állt volna, ha megjelent volna az ítélethirdetésen, de csak az egyik ügyvédjét küldte el Los Angelesbe. Parist még tavaly ősszel kapták ittas és szabálytalan vezetésen. A bíróság egyébként hajlott volna arra, hogy a büntetést két évre csökkentsék, amennyiben Paris hajlandó közmunkára, de Hilton ebbe nem ment bele. Ami biztos: a szépségnek a pénzbüntetés és a felfüggesztett börtön mellet egy 12 órás vezetési tanfolyamon mindenképpen részt kell vennie.

Paris Hilton - Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztve

Ahogy arról a music.hu a múlt hét végén beszámolt, Paris Hilton lesz az idei Bécsi Operabál díszvendége. Az osztrákok egyébként Britney Spears-szel is előrehaladott tárgyalásokat folytattak, aki végül csak azért nem jön Bécsbe február 15-én, mert nemrég alaposan összerúgta a port Paris-szel.

A botrányhősnő a világhírű osztrák építész, Richard Lugner meghívására érkezik az osztrák fővárosba. A megjelenést már Hilton menedzsmentje is visszaigazolta, így Sophia Loren, Pamela Anderson és Geri Halliwell után idén Paris Hilton is tiszteletét teszi a Bécsi Operabálon.

Juhász Gergely

2007. 01. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztve cikk képei
Paris Hilton - Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztveParis Hilton - Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztveParis Hilton - Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztveParis Hilton - Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztveParis Hilton - Paris Hilton: három év börtön, felfüggesztve