Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapest Parádé: Vége!

Budapest Parádé - Budapest Parádé: Vége!

2007. augusztusának utolsó hétvégéjén ismét a Népstadion Kert ad otthont a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztiválnak. A Budapest Parádé Bónuszt azonban az idei évtől már nem előzi meg a kamionos konvoj!

Hét éve már, hogy először robogtak keresztül a főváros közepén a Budapest Parádé kamionjai, felvonultatva a hazai kulturális élet több jeles képviselőjét. A nyárzáró eseményre évről-évre többen voltak kíváncsiak, s alig pár év alatt - itthonról és külföldről egyaránt - már félmilliós tömeg táncolt együtt az Andrássy úton és a Hősök terén.

Ahogy teltek az évek, a Parádé közönsége egyre több világsztárt köszönthetett a mozgó színpadokon, azonban a szervezőkben felmerült a programok színesítésének igénye. Ezért 2006-ban a korábbiaknál is több karneváli elemmel bővült a felvonulás, s 2007-re még színvonalasabb, még több nemzetközi sztárt, és még változatosabb programokat felvonultató Parádét terveztek, ennek a költségvetésében viszont a szponzorok már nem voltak partnerek - szólt a rendezvényt szervező Sziget Iroda hivatalos közleményben. A szükséges pénzügyi háttér tehát nem áll rendelkezésre, ezért a Parádé - mely ingyenes rendezvény lévén csak a szponzoroktól származó bevételekre hagyatkozhat - az idei évtől elmarad.

Budapest Parádé - Budapest Parádé: Vége!

A szervezők az idei nyártól Budapest Parádé helyett az eddig is népszerű és sikeres záróesemény, a Bónusz további fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. A Népstadion Kertben megrendezésre kerülő Budapest Parádé Bónusz, az évenkénti 25 ezres nézőszámával az ország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja számos elemet átvesz a tervezett Parádé programjaiból. Így augusztus végén a korábbinál is nagyobb programkínálattal, a nemzetközi elektronikus-zenei szcéna legnevesebb előadóival várja törzsközönségét és az új látogatóit egy nyárzáró partira négy csarnokban, egy helyen, augusztus 25-én.

Sajnos az egykori Sportsziget után még egy ingyenes rendezvénnyel szegényebbek lettünk. No comment.

2007. 01. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 01. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Budapest Parádé: Vége! cikk képei
Budapest Parádé - Budapest Parádé: Vége!Budapest Parádé - Budapest Parádé: Vége!