Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Paris Hilton összes intim titka hozzáférhető a neten

Paris Hilton - Paris Hilton összes intim titka hozzáférhető a neten

Nagyjából nyolcezer forintért bárki hozzáférhet Paris forró telefonbeszélgetéseihez, szexvideóihoz és egyéb huncutságaihoz. Egy élelmes arc ugyanis fizetős Hilton-weboldalt hozott létre, ami már az első nap lebénult a forgalomtól.

A site tulajdonosa, bizonyos Bardia Persa állítólag tavaly ősszel egy bróker segítségével jutott hozzá azokhoz a fotókhoz és felvételekhez, amelyekkel most rommá keresi magát. A parisexposed.com-on található „portékák” ennek ellenére nagy valószínűséggel illegálisan kerültek idegen kezekbe.

Aki regisztrál és kicsenget 39 dollárt, az máris megtekintheti Paris erotikus habfürdőzését, részeg orgiáit, brutális szexvideóit, és a legdrágább vip-klubokban lezavart kábítószeres szétcsúszásait.

Az elmúlt években gyakorlatilag megállás nélkül Parisen csámcsog a világsajtó. Akkor kapták fel igazán, amikor az egyik expasija meg akarta zsarolni, és feltette a szexvideójukat a netre még 2003-ban. Hilton kisasszony viszont röhögött az egészen, megvette a videó jogait, és elhalászta az egész bevételt a hoppon maradt pasas elől.

Paris Hilton - Paris Hilton összes intim titka hozzáférhető a neten

Pár napja hozták meg az ítéletet egy ittas vezetése ügyében, Parist három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Vagyis ha jót akar magának, nem csinál botrányt a Bécsi Operabálon, amelynek Ő lesz a díszvendége a sógoroknál február 15-én.

Juhász Gergely

2007. 01. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Paris Hilton összes intim titka hozzáférhető a neten cikk képei
Paris Hilton - Paris Hilton összes intim titka hozzáférhető a netenParis Hilton - Paris Hilton összes intim titka hozzáférhető a netenParis Hilton - Paris Hilton összes intim titka hozzáférhető a neten