Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Halálos közlekedési balesetet okozott Brandy

Brandy - Halálos közlekedési balesetet okozott Brandy

Életét vesztette egy vétlen autós, miután frontálisan ütközött a Grammy-díjas énekesnővel, Brandyvel. Az R&B sztár egyelőre tisztázatlan okokból fékezés nélkül belerohant egy előtte haladó autóba Kaliforniában.

Az énekesnő csak kisebb sérüléseket szenvedett, azonban a másik jármű vétlen sofőrje azonnal belehalt sérüléseibe. A nyomozás eddigi adatai szerint Brandy nem állt alkohol vagy drog befolyása alatt, és a megengedett sebességet sem lépte túl, így a hatóságok egyelőre a sötétben tapogatóznak.

Brandy Norwood 1979-ben született, első lemeze 1994-ben jelent meg. Négy évvel később jött második albuma, a Never Say Never, rajta a Monica-val közös The Boy Is Mine című dallal, ami az R&B történetének eddigi egyik legsikeresebb és legemlékezetesebb duettje.

Brandy ezután egy időre visszavonult, férjhez ment, szült egy gyermeket, majd 2002-ben elkészítette Full Moon című korongját. Onnantól folyamatosan a What About Us?, a Full Moon, és a Ray-J-jel közös Phil Collins átdolgozás, az Another Day In Paradise ömlött a rádiókból és a zenetévékből. Akkoriban Brandy volt az egyik legkeresettebb női előadó, 2004-ben jelent meg Aphrodisiac című albuma, amit nem sokkal később egy válogatáslemez követett.

Azóta átigazolt a filmiparba, láthattuk például a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmben, és az amerikai Megasztár is leszerződtette zsűritagnak.

Juhász Gergely

2007. 01. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 01. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Halálos közlekedési balesetet okozott Brandy cikk képei
Brandy - Halálos közlekedési balesetet okozott Brandy