Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hamarosan nálunk is Dreamgirls

Beyonce - Hamarosan nálunk is Dreamgirls

Február 8-tól már a hazai mozikban is látható Beyonce Knowles főszereplésével a Dreamgirls c. alkotás, mely nem kis sikernek örvend nemzetközi bemutatója óta. Több Golden Globe-díj után most az Oscar díjkiosztó legesélyesebbjének tűnik.

A film alapsztorija az egykori The Supremes trió sikertörténete, melyet musical formájában már jól ismerhet az amerikai közönség. A Supremes csapatát a filmben megtestesítő a The Dreamettes sorsát követi nyomon a hatvanas évek elejétől a hetvenes évek közepéig. Egy tehetségkutató versenyen fedezi fel őket Curtis Taylor, az ambiciózus menedzser, és felajánlja nekik életük nagy dobását: vokalisták lehetnek a híres énekes, James „Villám” Early mögött. Curtis elkezdi kialakítani a lányok imidzsét és hangzását, majd végül lehetőséget ad nekik, hogy külön is megméressék magukat, mint a The Dreams trió.

Beyonce - Hamarosan nálunk is Dreamgirls

A rivaldafény azonban lassacskán a gyönyörű Deenára összpontosul, mígnem a kevésbé vonzó Effie végleg kiszorul a csapatból. Noha a Dreams végül befut, a lányoknak hamarosan rá kell ébredniük, hogy a hírnév és a gazdagság ára talán jóval magasabb, mint hitték...

A Broadwayt 25 éven át lenyűgöző, Tony-díjas musical az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Bill Condon (Istenek és szörnyek, Chicago) első rendezése olyan sztárokkal, mint az Oscar-díjas Jamie Foxx (Ray), az énekes Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, vagy Jennifer Hudson, aki az American Idol, vagyis az amerikai Megasztár döntőse volt. A film sikerét bizonyítja, hogy az idei Golden Globe díjátadón három díjat is besöpört az alkotás, a film zenéjét tartalmazó soundtrack album pedig az USA legkelendőbb lemezének számít jelen pillanatban, nem beszélve arról, hogy az alkotás az idei Oscar Gála egyik legesélyesebbjének tartott műve.

2007. 01. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 01. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 27. 16:06
Imádom a filmet!!(L)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hamarosan nálunk is Dreamgirls cikk képei
Beyonce - Hamarosan nálunk is DreamgirlsBeyonce - Hamarosan nálunk is Dreamgirls